Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek én indigó gyermek...

Szerintetek én indigó gyermek vagyok?

Figyelt kérdés

Volt a napokban egy erről szóló kérdés és elgondolkoztam rajta, régebben mondta nekem ezt egy ezós guru, de nem vettem komolyan, viszont mostanában kezd egy kicsit érdekelni a téma . Tehát a tulajdonságaim, vagy jellemzésem :

"Például ha mész az utcán és látsz egy fát az neked csak egy fa, én egy csodálatos biológiai organizmust látok és elgondolkodom hogy vajon hogyan érez, milyen mélyen lehet a gyökere stb, te meg csak lazán sétálsz tovább . Vagy például nekem az estém nem úgy telik, hogy lefekszek benyomom a TV-t és bámulok ki a fejemből, hanem nézem a csillagokat és gondolkozok . Vagy ha például belesek egy ismeretlen társaságba, kb már 5 perc múlva már tudni fogom ki a hangadó, ki a szelídebb, Péter ha kamuzik remeg a keze, Jánosnak van egy anyajegy az alkarján, a másik hadar és akkor elgondolkozok például miért hadarhat, miért ilyen olyan az önbizalma stb . Az emberek 95%-a az ilyeneket észre se veszi és nem is figyel ezekre . Vagy például én általánosba végig szín ötös voltam, pedig soha nem tanultam egy percet se . Órán odafigyeltem, megjegyeztem és kész, itthon elő se vettem a könyvet, másnap meg lazán írtam egy ötöst . Barátnőm meg napi 6 órákat tanult, vért izzadt és úgy tudott csak ötöst szerezni . " És ehhez jön még egy egészséges "én jobban tudom" magatartás . Főleg aki jártas az ezotériában attól kérdezném : én most indigó gyermeknek számítok ?

2014. júl. 21. 21:19
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
87%
Jesszum pepi :D
2014. júl. 21. 21:27
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
És ha az vagy akkor mi van?
2014. júl. 21. 21:32
 3/34 anonim ***** válasza:
89%
Tölts fel képet. De szerintem ahhoz lilára kell mázolnod magad.
2014. júl. 21. 21:37
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem aranyom, csak egy átlag ember, aki leírja azokat a dolgokat, amiket nem szoktunk megbeszélni egymással, mert nem tartjuk őket fontosnak és nem tartoznak másra.
2014. júl. 21. 21:40
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha átütsz a papíron, akkor mindenképp.
2014. júl. 21. 21:54
 6/34 A kérdező kommentje:

"Nem aranyom, csak egy átlag ember, aki leírja azokat a dolgokat, amiket nem szoktunk megbeszélni egymással, mert nem tartjuk őket fontosnak és nem tartoznak másra."

Bocsi, nem tudtam hogy milyen szabályok vonatkoznak az indigókra, nem akartam rosszat . Akkor ez ilyen titkos közösség külön titoktartási szabályokkal ?

2014. júl. 21. 21:56
 7/34 anonim ***** válasza:
84%

Azokat nevezik indigó gyerekeknek, akiknek mentális zavarai vannak. Ha nem kezeli időben orvos, később komoly gondjai lehetnek a társadalomba való beilleszkedéssel.

Amit magadról írsz, főleg ez az"én jobban tudom" dolog miatt nem hiszem, hogy a környezeted tolerálja.

Ilyen ember nagyon idegesítő tud lenni.

2014. júl. 21. 22:08
 8/34 anonim ***** válasza:
51%
Ha indigó színű az aurád, akkor indigógyerek vagy.
2014. júl. 21. 22:10
 9/34 A kérdező kommentje:
Nincsenek mentális zavaraim . Mondjuk néha dühös vagyok magamra hogy mégse vaníliát kellett volna kérni a fagylaltozóba de ennyi .
2014. júl. 21. 22:12
 10/34 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen színű az aurám, már 7-8 éves korom óta nem látom .
2014. júl. 21. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!