Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért nem merek sokat álmodni,...

Miért nem merek sokat álmodni, amikor tudom, hogy irányítom az álmot?

Figyelt kérdés

2014. jún. 25. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Senki se tudja irányitani az álmait, csak tudatosulni tud benne.
2014. jún. 25. 22:48
 2/5 anonim válasza:
Első: ez nem igaz, én is tudom irányítani az álmomat. Van, hogy csak állok és nem tudom eldönteni merre menjek tovább...
2014. jún. 26. 00:33
 3/5 anonim ***** válasza:

De igaz, nézd meg bármelyik intenzivebb álmot, azok túl magával ragadóak, elsodorja a tudatot az erős érzelmek. Ez még ébren is igy van, az erös étzelmek alakitják a cselekedeteinket.

De egy spirituális álom már olyan erős lehet, hogy kikapcsolja a lelket és a szellem lát és gondolkodik akkor, teljesen más, mindent átfogó tiszta szemlélettel, és a lélek elfelejt magára gondolni mert messze nagyobbat lát magánál.

Isten fénye anyagot ölt azon az asztrálsikon ami leirhatatlanul ragyog, mindenen szép és bonyolult mintázat van és tiszta derű, nyugalom van mindig, olykor intenziv történés és dicsöség. Több napra nagyon sok lelkierőt, valódi boldogságot ad egy ilyen nagyszerü álom, és az ilyenek teljesen irányithatatlanok, de mindig jól végzödnek.

2014. jún. 26. 03:04
 4/5 anonim ***** válasza:

,, Ann@ nevű felhasználó válasza:

Első: ez nem igaz, én is tudom irányítani az álmomat. Van, hogy csak állok és nem tudom eldönteni merre menjek tovább..."

Mert ezt ÁLMODOD hogy nem tudod eldönteni merre menj..jééézusom.

2014. jún. 26. 09:53
 5/5 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek: Jó kérdés, ezt leginkább magadnak kéne megválaszolnod.

Az előzőnek:

És ahhoz mit szólsz, hogy én világot is teremtettem már álmomban?

Ha rájövök hogy egy álomban vagyok, akkor csak a képzeletem szab határt annak, hogy mit tegyek.

2014. jún. 26. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!