Mit jelent zuhanással álmodni?
Figyelt kérdés
2014. febr. 23. 15:57
1/6 anonim válasza:
Semmit. A zuhanás akkor következik be, mikor eléred az alvásnak azt a szakaszát, ahol teljesen elernyednek az izmaid. Ilyenkor könnyűnek érzed magad és ezzel kapcsolatosokat álmodsz, pl repülést. Ha ebben a szakaszban bármi inger ér (pl hozzádér valaki vagy valami), az izmaid villámgyorsan visszaszerzik a tónusukat, és ezt a gyors váltást éled meg zuhanásként.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen ment a zöld kéz :))
2014. febr. 23. 16:09
3/6 ttrezi válasza:
Szerintem is hasonló a jelentése. A zuhanással visszacsöppensz a valóságba.
Én pl. zuhanás után mindig felébredek.
4/6 balkalolka válasza:
A zuhanásálmot még az ősembertől örököltük. Akkoriban jobbára fákra másztunk éjjelente aludni, és amikor elernyedtek a majomember izmai lepotyogott a földre, teljes pánikban hogy a közelben ragadozófalka ólálkodik. Pár százezer (ami nagyon sok idő) évig ez volt a sztori minden áldott éjszaka, úgyhogy eléggé mélyen beleivódott az emberiség mélylelkébe. Lépcsőről leeső álom is hasonló.
5/6 anonim válasza:
nekem is szoktak zuhanásos álmaim lenni, de közbe sikítozok és nem csak a fejembe játszódik le, hanem valamiért felemelem a lábam és miközben zuhanok lecsapom.
Én se tudom mit jelent, de érdekelne
6/6 anonim válasza:
Szia!
Én azt olvastam erről a zuhanós álomról,hogy mikor a "zuhanást" érzed,akkor tér vissza a lelked/elméd a testedbe az alvás/álmodás végén!Mert ugye mikor álmodsz,azt teljesen valóságosnak érzed,hogy akkor ott azon az adott helyen vagy! Gondolkoztam én is ilyen dolgokon sokat,nagyon érdekes szerintem!
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!