Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Halott nagypapámmal álmodtam....

Halott nagypapámmal álmodtam. Valaki segíteni értelmezni?

Figyelt kérdés
Délutáni szundításom során álmomban a papám temetése utáni toron találtam magam. Kint álltam az udvaron,gyönyörű zöld volt minden,a csodálatos fák lombjait,amiket ő nevelt,simogatta a szél. Én merengve álltam,és ekkor jött egy hang: "Az fog neked segíteni akire mindig gondolsz"

#álomfejtés #álmodás #halotti segítség
2013. aug. 30. 23:22
 1/6 A kérdező kommentje:
És hozzá szeretném tenni,hogy éjjel pedig a barátommal álmodtam,akit májusban veszítettem el...
2013. aug. 30. 23:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Igazán szép álom.

Lehet úgy érzed, hogy segítségre szorulsz, hogy amit nem tudsz megoldani egyedül? És nagyapádra gondolsz úgy, mint aki képes lenne erre, mint ahogy azt a szép helyet is létrehozta? De mivel ő halott csak, megnyugtatni tudott, hogy nincs semmi baj, lesz aki segít, bíz a jövőben.

Így visszaolvasva, amit írok nem sokkal több mint maga az álom, csak kicsit átfogalmaztam.

2013. aug. 31. 00:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen. Csak azt nem tudok ki az akire gondolok,mert több mindenkire gondolok naponta. Egyetlen egy ember van akire többet gondolok a szokásosnál,de vele már 1 éve nem beszélek bizonyos okokból.
2013. aug. 31. 12:25
 4/6 anonim ***** válasza:

akkor lehet ez egy jelzés, hogy írj annak a valakinek :)

amúgy kicsit olyan nagyapád mint a világ teremtője ebben az álomban :)

2013. aug. 31. 21:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet,de mit írjak neki? :)
2013. szept. 1. 13:23
 6/6 anonim ***** válasza:

te tudod ki ő neked és miért szünetelt a kapcsolat. de igazából azt mondanám, hogy szinte mindegy mit írsz. ha lesz kedve felvenni a szálat az úgyis kiderül majd. lehet nem lesz.

hogy azért mégis mondjak valamit a legegyszerűbb, ha elmondod, hogy bár nem beszéltetek, neked volt, hogy eszedbe jutott, megkérdezheted, hogy mi történt vele ezen egy év alatt, helyén érzi e magát. és egyúttal írhatsz is egy kicsit magadról, hogy valami olvasni valója is legyen.

igazából nem kell félned, mert annál rosszabb, mint most van úgysem lehet. legfeljebb eztán sem tartjátok a kapcsolatot :)

2013. szept. 2. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!