Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Amúgy is ez a parám, de ha...

Amúgy is ez a parám, de ha ezt álmodom, hogy kell értelmezni?

Figyelt kérdés

Most örülök hogy ez csak álom volt éjjel :) Nagyon ritkán szoktam ezt álmodni.A lényeg annyi,hogy kiderül,hogy terhes vagyok,de mivel már túlhaladtam a 12.héten,nem lehet már elvetetni,semmit nem lehet csinálni,meg kell tartanom,és meg kell szülnöm a gyereket.Nagyon nem szeretem a visszafordíthatatlan dolgokat,és teljes pánikba esek az álmomban.Teljes részletességel megálmodom ezt a szitut: hogy mit szólnak az ismerősök mikor elmondom nekik,ki az aki kárörvendő,érzem a hasamban,milyen gondolataim vannak,hogyan nyugtatom magam,hogy ezen túl kell esni,mit mond a doki,stb.

Ezt az egészet elvileg átvitt értelemben kell értelmeznem? Tehát van valami az életemben ami elől nem menekülhetek,és mindenképpen túl kell esnem rajta ? Másra nem tudok gondolni,mert gyereket nem akarok,tehát kizárom azt a lehetőséget,hogy ez szó szerint megtörténjen.

2013. máj. 2. 04:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen negatív cselekedeted volt más emberrel szemben, ami súlyosnak mondható?
2013. máj. 2. 07:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem annyira félsz az ismerösök véleményétöl, elitélésétöl, hogy emiatt álmodsz ilyen visszafordithatatlan helyzetet.

Meg kellene tanulnod függetlenedni mások véléményétöl, és akkor nem lenne ilyen félelmed.

2013. máj. 2. 07:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Te magad írod, hogy nem szeretnél gyereket. Nem lehet, hogy pont attól félsz, hogy terhes leszel?
2013. máj. 2. 09:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Nincs szexuális életem,ez a része kizárva.Nem ártottam senkinek,nekem akartak ártani az utóbbi 3évben,folyamatos félelem,és bizalmatlanság volt bennem mindenkivel szemben,persze ezt kívülről nem mutattam.1hete ez miatt elköltöztem,új hely-új emberek,de sokszor bevillanak gondolatok,hogy nem vagyok biztonságban.
2013. máj. 2. 10:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert nem mutatod kifele, attól még félsz, és ezzel meg is teremted magadnak az ilyen helyzeteket.
2013. máj. 2. 11:01
 6/6 anonim ***** válasza:
6%
Mivel az ember elsődleges feladata az utódnemzés, ezért a tudatalatti éned így próbál téged rávezetni a gyerekvállalásra.
2013. máj. 2. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!