Amúgy is ez a parám, de ha ezt álmodom, hogy kell értelmezni?
Most örülök hogy ez csak álom volt éjjel :) Nagyon ritkán szoktam ezt álmodni.A lényeg annyi,hogy kiderül,hogy terhes vagyok,de mivel már túlhaladtam a 12.héten,nem lehet már elvetetni,semmit nem lehet csinálni,meg kell tartanom,és meg kell szülnöm a gyereket.Nagyon nem szeretem a visszafordíthatatlan dolgokat,és teljes pánikba esek az álmomban.Teljes részletességel megálmodom ezt a szitut: hogy mit szólnak az ismerősök mikor elmondom nekik,ki az aki kárörvendő,érzem a hasamban,milyen gondolataim vannak,hogyan nyugtatom magam,hogy ezen túl kell esni,mit mond a doki,stb.
Ezt az egészet elvileg átvitt értelemben kell értelmeznem? Tehát van valami az életemben ami elől nem menekülhetek,és mindenképpen túl kell esnem rajta ? Másra nem tudok gondolni,mert gyereket nem akarok,tehát kizárom azt a lehetőséget,hogy ez szó szerint megtörténjen.
Szerintem annyira félsz az ismerösök véleményétöl, elitélésétöl, hogy emiatt álmodsz ilyen visszafordithatatlan helyzetet.
Meg kellene tanulnod függetlenedni mások véléményétöl, és akkor nem lenne ilyen félelmed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!