Szerintetek miért álmodom ezeket?
Az egyik az, hogy autó vezetek, mindig nagyon nehézkesen megy, alig tudom bevenni a kanyarokat, mintha az autó nem engdelmeskedne nekem.A többieket ez egyáltalán nem zavarja, nem dudálnak meg semmi.Igazából én sem vagyok ideges emiatt az álmomban, csak próbálnék haladni és iszonyat lassan megy és nagyon nehéz.
A másik az, hogy mindig nagyon kell pisilnem, a wc pedig valahol nyilvános helyen van, pl egyszer az erkélyünkön volt, sehol senki, és gyorsan rá is ülök, de nem tudok pisilni.Mondjuk egyszer egy osztály végében volt, de volt előtte ajtó, tehát rendesen , mint egy iskolai mosdóban, csak ez az osztályban volt, tele van, mindenki a padokban ül, beszélgetnek, én meg megyek hátra pisilni, de megint csak nemtudom, pedig egyáltalán nem törődnek velem, rám se néznek.
Ez a két álmom időről időre előjön, más helyszínnel, más emberekkel , de a lényeg ugyanaz.
Ja és nincs jogsim a valóságba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!