Hogyan kell értelmezni pontosan ezt?
Asztrológustól rákérdeztem egy kollegámra, hogy horoszkópunk alapján össze illünk e.
Azt válaszolta rá, hogy ezzel a pasival jók az állásaink. Lehet hogy ő lesz a befutó, lehet, hogy nem.
Ez mit jelent pontosan, hogy jelen pillanatban olyanok a csillagok állásai hogy összeillünk, vagy úgy egészen teljesen összeillünk a születési időnk alapján?
Nem hiszem, hogy ennyi adatból következtetett erre, így sem megerősíteni, sem alátámasztani nem tudom.
... de még megcáfolni sem!
Én megtanultam az asztrológiát,és úgy találtam nem jönnek be a történések.
De mivel továbbra is hiszek benne,úgy gondoltam belépek a Magyar Csillagászati Egyesületbe.
"S lőn világosság" semmi nem ott halad,mint a fantasztikus efemeridájukban van,ami alapján jósolnak.
Olyannyira nem,hogy a Szaturnusz náluk a skorpió közepe felé halad,ehhez képest még az eggyel előző csillagképbe sem ment be,szóval még a mérlegbe sem,mert még a szűz legvégén van.
Az Uránusz szintén nem a kos közepén van stb,hanem a halak közepén,de még sorolhatnám,Pedig az MCSE-ben,Magyarországra van megcsinálva az egész.
Ha nem hiszed járj utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!