Miért nem tudok arról álmodni, amiről szeretnék?
Figyelt kérdés
Van, hogy egész nap egy adott dolgon gondolkozok, plusz arra is alszom el. Volt már olyan, hogy vagy egy hétig ez volt minden nap. De az álmaimnak köze nem volt soha ahhoz, amiről gondolkodtam. Ez miért van? A többi ismerősömnek beválik már az is, hogy lefekvés előtt gondol valamire...2014. jan. 6. 22:03
1/3 anonim válasza:
Szerintem azért nem álmodsz róla,mert tudatosan akarsz arról álmodni.Lehet ,hogyha nem gondolnál rá mindíg,akkor álmodnál arról amiről szeretnél.
2/3 anonim válasza:
Ne vedd kötözködésnek, de, feltéve, ha... előfordulhat az is, hogy valójában nem is arról szeretnél álmodni amiről azt hiszed, hogy szeretnéd?
Igazából nem tudom, miért nem jön össze.
Én is szívesen álmodnék olyat amit szeretnék, de ehelyett mindenféle baromságot álmodok össze lásd Slenderman, meg a figyelő amit már kétszer megöltem álmomban de harmadnapra előjött harmadszor is. Pedig nem is nézek ilyen szarokat és már elmúltam 135 éves.
3/3 Missi_Key válasza:
az álmok feldolgozzák az egész napodat, de hangsúlyosabban azt amit tudatosan te nem tudsz v nem akarsz feldolgozni. vagyis, legyen róla befejezetlen gondolatod, vagy olvass egy sztorit róla, és egy hónap múlva kb, nézd meg a címét, de ne gondolj rá többet, ne jussanak eszedbe részletek, csak a cím... vagy ilyesmik. így nagyobb esélyed van hogy mivel feldolgozatlan majd előjön álmodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!