Mrtechnikus kérdése:
Meditáció közben figyeljem a légzésemet, de ha figyelem akkor én irányítom vagy mi van valaki segítsen ebben. Hogyan kell jól meditálni?
Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 21:28
1/3 anonim válasza:
Ha figyeled a legzesed, akkor nincsenek gondolataid. ez a meditacio lenyege, a gondolatokon tuli teruletre jutni.
A legzes normalisan tudatalatti, automatikus. Ha figyelunk ra, akkor tudatossa tesszuk.
2/3 anonim válasza:
Amikor az első pár alkalommal meditáltam, akkor mindig magamban konstatáltam, hogy na, most a légzésem király, aztán letorkolltam magam, hogy "megszólaltam", meg ezen gondolkozok.
Nekem sokat segített, mikor vezetett meditáción voltam, pl jóga után, vagy van egy csomó ilyen CD, ami szerintem nagy segítség tud lenni, és egy idő után magadtól is elő tudod idézni ezt az állapotot, meg folyamatot :)
3/3 anonim válasza:
igen, a vezett meditaciok kezdoknek hatalmas segitseg, en is hallgatok ilyen CD-ket, nem baj ha belealszom neha, mert a tudatalattim folfogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!