Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Isten teremtette a világot?...

Isten teremtette a világot? Hogyan keletkeszhetett másként?

Figyelt kérdés
Csak egy szellemi tudat teremthet anyagot és bármit a világon, az anyagse semmiből lesz, igazam van?
2014. máj. 16. 10:15
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
39%

"Úgy imádom az ilyen 56%-oshoz hasonló hitgyülis iq betyárokat :-)))"

Én meg úgy bírom az ilyen hozzászólásokat, akik olyan okosnak hiszik magukat, hogy mindjárt azt is tudják kik is ülnek a gép előtt, és milyen felekezetet is képviselnek! :D

Mellesleg már bocsi, de nem az elméletre voltam kíváncsi, elvégre te se Isten elméletére voltál, vagy vagy kíváncsi, látni akarom az ősrobbanást, mutasd már meg! Ennyi.

2014. máj. 16. 17:51
 22/31 anonim ***** válasza:
39%

"a buta embert onnan lehet felismerni, hogyha nem ért valamit, nem utánanéz hanem saját maga talál ki hozzá magyarázatot, tudod így keletkeztek a vallások"

Igen, drága...te aztán most olyan okos voltál, hogy csak na...te is utánam néztél, hogy ki vagyok és kit képviselek? :D Meghajlok előtted! :D :P

2014. máj. 16. 17:58
 23/31 anonim ***** válasza:

"De azt biztosra tudom, hogy semmilyen teremtő nem létezhetett, ezt fizikai és logikai hibák gátolják meg"

Biztosra tudod? :D Hűha, biztosra tudod, vagy biztosra hiszed? :D Mert a kettő között nagy különbség van! Vagy te tudsz már vmi többet, mint a tudomány jelenlegi állása? :D Komolyan meghajlok előtted! :D :P

2014. máj. 16. 18:04
 24/31 anonim ***** válasza:

Mind1 felejtsd el, én voltam a hülye, hogy egyáltalán leálltam egy hitgyülissel vitatkozni ...

Kedves 56%-os !

Engedd meg hogy megsimogassam a kis buksidat és hogy beismerjem igazad van ! A világot minden kétséget kizáróan Isten teremtette ! Bizonyítékok tömkelege tanúsítja ezt ! Aki mást mond buta ember, hiszen a bibliába is benne van ! A biblia pedig a leghitelesebb forrás a világon, minden betűje megdönthetetlen kőbevésett tömény igazság !

Na puszi a pocidra :-)))

2014. máj. 16. 18:04
 25/31 anonim ***** válasza:

#14-16:

Logika egyféle van. Hibás logika végtelen lehet, de helyes logika csak egy van. Isten létének szükségességét nem lehet logikusan megindokolni. De azért próbálkozz nyugodtan, ha befejezted a buta mellébeszélést.

2014. máj. 16. 18:06
 26/31 anonim ***** válasza:
24: tenyérbe mászó a stílusod hallod! Verd már ki abból az eszelős agyacskádból, hogy hit-gyülissel beszélgetsz!!! És támaszd már alá, hogy mit tudsz te 100%ra biztosan etéren, amikor még a tudomány se jelenti ezt ki??? De lépjél is csak le, mert hogy te mit hiszel, nem egyenlő a tudással!
2014. máj. 16. 18:07
 27/31 anonim ***** válasza:
25: legalább olvasd már el a logika fogalmát, mielőtt olyat állítasz, hogy egy féle logika van!
2014. máj. 16. 18:08
 28/31 anonim ***** válasza:

"tenyérbe mászó a stílusod hallod!"

Tudom :-P

Amúgy most lett kész a popcorn, betáraztam mindennel, remélem megosztasz még velünk pár isteni bölcsességet, nincs tervem estére és szeretnék mozizni :-)

De most viccen kívül, eddig le a kalappal előtted, mert tényleg megdönthetetlen bizonyítékokat hoztál fel ! Ez is azt bizonyítja, hogy a szkeptikusok meg se mernek szólítani ! Például nevtel3n eddig mindenkit lenyomott vitában, látod meg se mer szólalni ! Ilyen briliáns levezetésekre még ő se számított, pedig kioktatott már pár hitgyülist, de ebbe akármilyen hihetetlen beletört a bicskája !

2014. máj. 16. 19:33
 29/31 anonim ***** válasza:
Szánalmas vagy ezzel a hitgyülis vádaskodásoddal, de bezzeg amiről kérdeztelek, hogy honnét is tudod 100%ra biztosra, amit állítasz arra már nem válaszolsz. Neked egyébként hitgyüli fóbiád van? :D :P Kezeltesd magad, mert úgy fest, hogy igen csak! Még egyszer írom, csak hogy megnyugodjon a kis lelked, ha eddig nem fogtad volna fel: NEM VAGYOK HIT-GYÜLIS! Világos volt???
2014. máj. 16. 19:44
 30/31 anonim ***** válasza:
Ja, és már bocsika, de te támadtad le az én véleményemet, és válaszomat...azért azt megengeded, hogy ne egyezzen a te meglátásaiddal? Anélkül, hogy "lenéznéd", "gyaláznád" azt? Csak, mert ha mással így teszel, ne csodálkozz, ha ugyanúgy reagál vissza a te véleményedre! Pás.
2014. máj. 16. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!