Isten teremtette a világot? Hogyan keletkeszhetett másként?
"Úgy imádom az ilyen 56%-oshoz hasonló hitgyülis iq betyárokat :-)))"
Én meg úgy bírom az ilyen hozzászólásokat, akik olyan okosnak hiszik magukat, hogy mindjárt azt is tudják kik is ülnek a gép előtt, és milyen felekezetet is képviselnek! :D
Mellesleg már bocsi, de nem az elméletre voltam kíváncsi, elvégre te se Isten elméletére voltál, vagy vagy kíváncsi, látni akarom az ősrobbanást, mutasd már meg! Ennyi.
"a buta embert onnan lehet felismerni, hogyha nem ért valamit, nem utánanéz hanem saját maga talál ki hozzá magyarázatot, tudod így keletkeztek a vallások"
Igen, drága...te aztán most olyan okos voltál, hogy csak na...te is utánam néztél, hogy ki vagyok és kit képviselek? :D Meghajlok előtted! :D :P
"De azt biztosra tudom, hogy semmilyen teremtő nem létezhetett, ezt fizikai és logikai hibák gátolják meg"
Biztosra tudod? :D Hűha, biztosra tudod, vagy biztosra hiszed? :D Mert a kettő között nagy különbség van! Vagy te tudsz már vmi többet, mint a tudomány jelenlegi állása? :D Komolyan meghajlok előtted! :D :P
Mind1 felejtsd el, én voltam a hülye, hogy egyáltalán leálltam egy hitgyülissel vitatkozni ...
Kedves 56%-os !
Engedd meg hogy megsimogassam a kis buksidat és hogy beismerjem igazad van ! A világot minden kétséget kizáróan Isten teremtette ! Bizonyítékok tömkelege tanúsítja ezt ! Aki mást mond buta ember, hiszen a bibliába is benne van ! A biblia pedig a leghitelesebb forrás a világon, minden betűje megdönthetetlen kőbevésett tömény igazság !
Na puszi a pocidra :-)))
#14-16:
Logika egyféle van. Hibás logika végtelen lehet, de helyes logika csak egy van. Isten létének szükségességét nem lehet logikusan megindokolni. De azért próbálkozz nyugodtan, ha befejezted a buta mellébeszélést.
"tenyérbe mászó a stílusod hallod!"
Tudom :-P
Amúgy most lett kész a popcorn, betáraztam mindennel, remélem megosztasz még velünk pár isteni bölcsességet, nincs tervem estére és szeretnék mozizni :-)
De most viccen kívül, eddig le a kalappal előtted, mert tényleg megdönthetetlen bizonyítékokat hoztál fel ! Ez is azt bizonyítja, hogy a szkeptikusok meg se mernek szólítani ! Például nevtel3n eddig mindenkit lenyomott vitában, látod meg se mer szólalni ! Ilyen briliáns levezetésekre még ő se számított, pedig kioktatott már pár hitgyülist, de ebbe akármilyen hihetetlen beletört a bicskája !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!