Isten teremtette a világot? Hogyan keletkeszhetett másként?
Általában azt mondják a hívők, hogy egy ilyen világot csak egy tökéletes intelligencia tervező munkája hozhatott létre.
Csakhogy
ha már nem jöhet létre magától egy ilyen világ.. akkor a nála tökéletesebb szellem hogy a rákban jöhet létre magától??
Nincs igazad.
>Csak egy szellemi tudat teremthet anyagot és bármit a világon
Ez butaság.
5: te meg arra válaszolj akkor, hogy akkor az anyag, amiből lett a világ az honnét lett? :D Ennyi erőből.
Vagy egy anyag lehetett csak úgy a semmi által, de egy szellemi lény, nem? :D
már az amerika kapitány 2. részében is megmondták.
a tudat hoz létre mindent.
a VIDRA technológia főtudósa is egy 20km hosszú mágnes szalagra mentette rá a tudatát, és utána ezzel befolyásolta az eseményeket.
sőt lesz egy új film nemsokára a Transzcendens című film.
erről szól, hogy a tudatot mesterségesen lementik egy memóriatárhelyre, de onnantól ahogy ez a memória csatlakozik a nethez, megteremtődik a mesterséges IQ és elszabadul a pokol.
szóval szerintem inkább így lehet teremteni!
Tehat ha nem tudom hogyan mibol lett A, akkor azt megmagyarazom azzal hogy B csinalta, majd B-rol azt allitom nem tudom hogyan mibol lett, mindig is volt.
Akkor minek a kepltebe B, nem egyszerubb siman A-rol allitani ugyanazt mint B-rol, ti. hogy nem tudom hogyan mibol lett, mindig is volt ?
Ezzel csak a logikai hibara akartam ramutatni az ervelesedben, nem hitvitakba folyni. En is hivo vagyok egyebkent, de az Istenhit, az elfogadas az nem igy mukodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!