Mit gondoltok erről az ásványtanfolyamról? Szerintem jónak tűnik, de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is.
Valamicskét már tudok ezt azt az ásványokról. Mire vagy kíváncsi?
Amúgy tök jó árban az a rózsakvarc karkötő. :)
Az ásványok nem csinálnak semmit. Attól, hogy a bőrödhöz ér, nem változik semmi. Ha sugározna, akkor lenne hatása a szerveetre, de ezt, mint tudjuk, nem teszi. Mielőtt azt mondod, nem értek, hozzá, kicsi vagyok, stb., kb. 7 éves koromtól foglalkozok ásványokkal hobbiszinten. Az ásványoknak max. akkor van hatása, ha megesszük őket, ami ugye nem a legjobb dolog, mert egy cseppet költséges.
14/L
Voltál esetleg a tanfolyamon? Érdekelne a fejlemény.:)
Egyébként igen is van hatása egy ásványnak. Sugároz. Bár igaz, ez nem a legjobb szó, de mivel minden rezeg így mondhatjuk hogy a saját rezgését "sugározza". Aki kicsit is foglalkozik az energetikával az kézben tartva megérzi egy ásvány erejét. Lehettek ti geológusok, vagy ásványszakértők. Még sem hiszem hogy atomi szinten le tudnátok írni a keletkezését. Akkor olyan nehéz elhinni hogy többek annál amit tanultál róluk?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!