Nem vagyok benne biztos hogy jól vizualizálok, kiváncsi lennék a véleményetekre, mit csinálok rosszul?
Nem végeztem AK tanfolyamot, könyből tanulok, de még az elején vagyok, de alfába már le tudok menni pár perc alatt.
A vizualizációval viszont az a baj, hogy nem igazán tudom elképzelni azt a bizonyos képernyőt, és arra vetíteni a dolgokat, hanem egyszerűen csak elépzelem azokat, átérzem a helyzetet amit elképzeltem, "Elhiszem" hogy abban a helyzetben vagyok, érzem a dolgok súlyát, formáját, szagát, stb, de ez a képernyős dolog nem nagyon megy, ami aszért bánt, mert a múltbéli képet nem tudom "eltolni" a jobb oldalra, és helyére a jövőbelit képzelni.
Amit elképzelek, úgy jelenik meg előttem, mint ahogy most azt mondom hogy képzelj el egy piros labdát fehér pöttyökkel, és egy pillanat erejéig beugrik az a kép.
Nagyok szeretném úgy csinálni ahogy kell, tapasztalt AK-sok szeretettel várom véleményeiteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!