Kíváncsi vagyok a véleményetekre ti mit tennétek?
Én várnék..amíg nincs lakás, addig nem hiszem, hogy jó ötlet. Mert most vesztek fel rá hitelt, azt fizeted kamatokkal együtt, és a baba sem épp két fillér.
Fiatalok vagytok, ráértek még:) Én inkább biztosabb háttérrel vágnék a babaprojectbe, hogy a pénz csak a babával kapcsolatos plusz kiadásokra menjen, ne hitelre.
A kutyus is sok pénzt és időt felemészt, gyakorlásra kiváló.
Én kivárnék mondjuk míg a hitelt már nagyrészt törlesztettétek, és akkor kezdeném a baba dolgot. Aztán 9(jobb esetben kevesebb) hónapig ugye otthon kell lenned, ki esik egy fizetés javarészt, mert azért gyes-gyed nem hoz annyit be mint egy fizetés.
21/L
Ha lakásra/házra akartok gyűjteni, akkor szerintem is várjatok. Én nem mondom azt, hogy albérletben nem lehet gyereket nevelni, mi is ott élünk, de mi leginkább azért, mert nekünk ez így tetszik. De ha arról van szó, hogy most takarékoskodtok, hogy legyen lakásra, akkor szerintem nem lenne a legjobb, ha most vállalnátok még babát is, plusz ha megszületik, alapból kevesebb lenne a bevétel, de több a kiadás.
Még három év múlva is fiatal anyuka leszel, nem késtek le semmiről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!