Szerintem a lényeg, hogy a baba melyiket szereti. Én pl. tök ideg voltam, hogy a gyerek csak a legdrágább Aventeset használta. A másik meg még azt sem, úgyhogy nem kapott mást, itattam pohárból. Na jó, fél évig szopott, később lett tápos, nem újszülötten, úgyhogy ennyi könnyebbség volt.
Tommee jól néz ki, ha ezekből kell választani.
2012. jún. 26. 12:24
2/11 anonim válasza:
Nem tudom melyik jó, de a MAM az tuti nem. Olyat vettünk és kifolyik belőle a tea alul.
2012. jún. 26. 12:26
3/11 anonim válasza:
Nekem a 3. tetszik legjobban!24 hkm
2012. jún. 26. 12:28
4/11 anonim válasza:
Mam a legjobb,nem tudom mit csinált az a válaszoló akinek kifolyik valószínűleg a gumit nem nyomta vissza teljesen az aljába,nem csöpög,nem folyik,könnyen tisztíthtó,fiam nagyon szereti.
2012. jún. 26. 12:50
5/11 anonim válasza:
Vissza nyomtuk rendesen a gumit az aljába, mégis kifolyt. Nekünk nem vált be. Vettünk helyette NUK cumisüveget.
2012. jún. 26. 12:55
6/11 anonim válasza:
Szia! Nekünk a Tommie Tippie van. Nagyon jó szerintem. Ilyet vennék legközelebb is.
2012. jún. 26. 13:03
7/11 anonim válasza:
Nuk nagyon jó a cucli kialakítása, nem egyenest a baba torkába folyik a cucc. Így nem nyel sok levegőt. A kisvakondos széria van nekünk.
Mi először aventet vettük, mert mindenki istenítette. Olyan hasfájós lett a kicsi majd megőrültem mellette. A doktornéni javasolta a Nuk-ot. Egyik napról a másikra elmúlt a pocifájás. Többféle minta, többféle méret, szuper.
S nem mellesleg a 3 éves lányom a reggeli kakaóját (amit ágyban fekve iszik meg) még mindig ebből issza. Nem folyik, nem szivárog, nem csöpög.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!