Nagy névgondjaink vannak! Választanátok?
36 hetes kismama vagyok,kislányom fog születni.Első baba,sok név van,ami tetszik,nehéz közülük választani.
Ami a legjobban tetszik:Eliza és Petra-ezek a favoritok,de nem tudom eldönteni melyik legyen.
Ami még tetszik:Hanna-mindig szerettem volna,a lányomnak nem túl gyakori nevet adni,de ez eléggé az.
Nóra,Dorina tetszik még.Valamint a Léna.De a Bettina sem rossz.
mi a vezeték név?
amúgy mind tetszik.sorrendben:
Nóra,Léna,Hanna,Eliza,Petra,Dorina.az első tetszik a legjobban,az utolsó legkevésbé
de nagyon függ a vezetéknév hangzásától
Ezek közül mindegyik szépen cseng a vezetéknévvel is? Mert első körben én kizárnám azokat, amik esetleg nyelvbotlasztóak.
A húgom Petra, így nekem ez tetszik, főleg, hogy annak idején én választottam neki. :) 6 éves voltam, amikor született. :)
A Hanna valóban nagyon gyakori lett mára, pedig nekem is nagyon tetszett, de már nem adnám, ha egyszer lányom születne. Ugyanilyen gyakori a Nóra is, szerintem.
A maradékból a legjobban az Eliza tetszik.
Azért szurkolok, hogy időben sikerüljön választani! Ha egyszer lánytesó jön majd, én is nagy gondban leszek, az tuti! Nekem az Anna volt a befutó, már nagyon régóta, de belőlük is Dunát lehetne rekeszteni... :(
A családnevet ha tudnánk, talán könnyebb lenne voksolni.. de gy látatlanban én az Elizára szavazok, mert szép és (még)ritka!
Hanna, Nóra nagyon gyakori, Dorina is sok van mifelénk nagyon, Léna egyre felkapottabb.
Bettina nem tetszik, Petra számomra semleges.
De ha Nektek a Perta és az Eliza a kedvenc, akkor miért ne lehetne ezek közül egyik/másik vagy akár mindkettő bármilyen sorrendben? Hisz az a lényeg, hogy Nektek mennyire szimpatikus, nem?
Hanna nagyon gyakori.
Nóra, Dorina nem tetszik.
Léna is elég gyakori.
Eliza és Petra szép nevek, ezek közül talán az Eliza tetszik jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!