Milyen védekezést választanátok ha minden női felmenő nőgyógy. Daganatban halt meg? 30 éves,2 gyerekes anyuka.
azokban kevesebb a hormon,pont azért,mert oda kerül,ahol hatnia kell,ha jól tudom.
Viszont én is az óvszert írtam volna,de miért nem bízol benne?az,h drága,értem,na de amúgy ez az egyik legmegbízhatóbb védekezési forma..
Igen, úgy heti 5-6. Persze lehet ez idővel kevesebb lesz (bár remélem nem):)
Nem a síkosságukkal van a baj, sőt pont az az anyag amivel be vannak kenve arra vagyok érzékeny, az allergiám (légúti) is a terhességekkel egyre rosszabb lett, és így pluszként alakult ki egy két kontakt allergia is (bizonyos mosószerre meg ezekre a síkosító dolgokra). nehogy "unalmas" legyen az életem.:D
ez így valóban nehéz, mert egészségügyi okokból minden hormomális dolog kizárva és a helyi hatású kúp, krém, stb. is. (speciel azoktól meg nekem van valamilyen bajom :()
Még a pesszárium jutott eszembe, de az kevésbé megbízható, mint az óvszer. Ha bevállaljátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!