Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy egyre ritkábbak az ezotéria témában a kérdések/válaszok?

Figyelt kérdés

Véleménnyem szerint egy-két néhányan vagyunk azok, akik feltesznek kérdéseket köztük én is voltam persze mostanság megunntam a kérdezősdit mert, amit én akarnék kérdezni előttem már megkérdezték néhányan és amúgyis sem kapnék normális választ erről természetesen én tehetek.) szerintem erre a legtöbb tag is rájött és emiatt esset vissza az ezotéria. Azt veszem észre, hogy egyre többen vannak névtelenek ez amiatt lehet, hogy a legtöbb tag heccből lepontozza a másikat mit gondoltok normális válaszokat kérek ide nem tartozó válaszokkal ne irjatok.

*Jigsaw*

2014. febr. 6. 21:46
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
De mondtam, hogy nem mindenki troll most komolyan előzőéletem miatt örökké bűnhödnöm kell? ki hozod belőlem trollt nem fogok válaszolni a kérdéseidre. :D
2014. febr. 7. 09:55
 22/35 anonim ***** válasza:

#21 TE saját magad ellen harcolsz egy troll vagy fogd el amúgy meg unalmas ez a mostani nyájas figura térj vissza a sötét oldalra ifjú

padavan soha nem leszel tiszteletbeli állampolgár a ,,HÜLYÉK PARADICSOMÁBAN" :xD

2014. febr. 7. 11:01
 23/35 A kérdező kommentje:
Én valójában ilyen jó szándékú ember vagyok trollként még suhanc voltam, de mostmár falvédős gyerek vagyok amúgyis közutált volnék és nem akarom magamat kirúgatni innen jobban teszed, ha te is viselkedsz színes egyéniségek vagyunk leginkább én te csak 50-ik vagy a sorban. :-D és hosszú távon sem kifizetendő a trollkodás. Jigsaw2.1-es verzió egy frissített változata a régi Jigsaw -nak.
2014. febr. 7. 12:45
 24/35 anonim ***** válasza:

Mert unalmas.

Egyrészt ha valaki tényleg a témáról beszél, azt leugatják, lehordják mindenféle idiótának, gondolom, ezt ők már megunták, inkább nem jönnek ide.

Másrészt akik trollkodni jönnek, abszolút nincs humorérzékük, kb. ezerszer leírják, hogy "reptoid" és röhögnek, hogy milyen frappáns poént sütöttek el. Tehát miattuk sem érdemes idejárni, hogy egy jót nevessen az ember.

Akkor meg miért jönne ide bárki is?

2014. febr. 7. 12:47
 25/35 A kérdező kommentje:
# 24 Igen valóban nem tudok erre mit mondani, de vannak olyan kérdések, melyek kitalációk és csak trollkodás céljából vannak feltéve azok a kérdések megérdemlik a trollkodást az valóban nem szép, hogy egy normális kérdésre troll válaszok jönnek azt vettem észre, hogy azok, akikket valóban érdekel a téma visszahúzódtak persze a Gyiket ugyanúgy olvassák csak nem szólnak hozzá egy kérdéshez, mert megunták a folyamatos gunyolodást.
2014. febr. 7. 13:24
 26/35 Szecsői Tibor ***** válasza:

Nyilván a kérdező is ugyanúgy trollkodott, és most is azt teszi, de azért komolyan válaszolva a kérdésre:

Nehéz nem eltrollkodni a kérdések kétharmadát. Pl. ha valaki százharminchetedszerre is megkérdezi, hogy vámpír-e a nemtudomkije, azt viszonylag nehéz komolyanvenni. Illetve a jósos-asztrológiás kérdések is ilyenek, az még egy dolog (bár szerintem elég szomorú), hogy valaki hisz az ilyesmiben, de hogy erre akarjon döntéseket építeni, vagy netán az életét, az már elég abszurd. Vagy mindenki nagy barátja, ZoltánKvantumfizikus. Nem is folytatom a sort.

Néha vannak értelmes kérdések is, pl. Adamski kérdései ilyenek voltak, ő legalább használja az agyát, és nem hisz el mindent élből. Lehet vele vitázni konstruktívan, nem megsértődik egyből. Annácska is próbált érvelni amíg tett fel kérdéseket, bár neki már azért durvább elképzelései voltak :). Így kb. ennyi.

Ja, és én személy szerint baromi nehezen veszek valakit komolyan, ha két összetett mondatot sem képes leírni helyesen. Lehet, hogy ezzel nem csak én vagyok így.

2014. febr. 7. 21:54
 27/35 A kérdező kommentje:
#26 Csakhogy én nem trollkodom ZoltánKvantumfizikus. viszont igen az ezotéria 10valahány éves gyerekekből áll, ha észre vetted volna felőlem mindenki, abban hisz amiben akar. véleményem szerint Ti mint szkeptikusok nagy részben tehettek a most kialakult helyzetért amikoris feljöttök ide és beszóltok a 10valahány éves kisgyerekeknek azt minek neveznéd, ha nem trollkodásnak? nagy ászok vagyunk beszólunk a gyerekeknek és hadjad a szokásos maszlagot (Ez egy mindenki számára szabadon elérhető weboldal). :)
2014. febr. 7. 22:42
 28/35 Szecsői Tibor ***** válasza:

"Csakhogy én nem trollkodom "

Ugyan már, ezt te sem hiszed el :).

"ha észre vetted volna felőlem mindenki, abban hisz amiben akar."

Felőlem is. Na és?

"véleményem szerint Ti mint szkeptikusok nagy részben tehettek a most kialakult helyzetért amikoris feljöttök ide és beszóltok a 10valahány éves kisgyerekeknek azt minek neveznéd, ha nem trollkodásnak? "

Kíváncsi lennék, mikor láttad, hogy én beszóltam egy tizenévesnek (már amikor jelzi valaki a korát...). Épp, hogy azt szoktam mondani, minek szellemekkel riogatni, mikor simán lehet találni racionális magyarázatot. Egyébként az sem trollkodás volna, definíció szerint.

"nagy ászok vagyunk beszólunk a gyerekeknek és hadjad a szokásos maszlagot (Ez egy mindenki számára szabadon elérhető weboldal). :)"

Nem hinném, hogy túl sokan járnak ide e-penis növelés miatt, az meg aztán főleg hidegen hagy, hogy ki mit gondol, amikor leírom a véleményem. Többnyire unaloműzésként teszem, vagy mert segíteni akarok. Meg a hülyéket is gyűjtöm. Amúgy meg, ha nem volna jelen minden oldal képviselője, meglehetősen egyhangú válaszokat lehetne látni, ami meg egyáltalán nem volna objektív.

2014. febr. 7. 22:54
 29/35 A kérdező kommentje:
#28 Szerinted felnőtt ember ilyen kérdést tesz fel? (Betudom vonzani a focilabdát a fáról?). De most komolyan felnőtt ember ilyen kérdéseket nem tesz fel a legtöbb kérdés ehhez hasonló. Gondolom amikor látsz egy 7 éves kislányt, aki a tündérekről beszélget oda mész hozzá és elmagyarázod neki, hogy nincsenek tündérek. nem kell megmentened a világot persze vannak olyan helyzetek amikor szkeptikus segítsége kell a probléma megoldásához. De sokszor látom, hogy amit a tudomány nem tud megmagyarázni egyenletekkel próbáljátok magyarázni, amelyek nem adnak teljes körű magyarázatot. végül személyeskedés lesz a vége. vitákat generáltok emiatt az embernek már nincs kedve kérdéseket kiírni.)
2014. febr. 7. 23:31
 30/35 Szecsői Tibor ***** válasza:

#29 Ne nézzük már egymást hülyének :). Te most is trollkodsz, a 42 felhasználóddal 137 féle dolgot mondasz egyszerre. De ha már trollkodsz, tedd ésszel:

"Szerinted felnőtt ember ilyen kérdést tesz fel?"

Igen, sokan hisznek ilyesmiben, sok felnőtt.

"Betudom vonzani a focilabdát a fáról?"

Nyilván troll kérdés, rossz példa.

"Gondolom amikor látsz egy 7 éves kislányt, aki a tündérekről beszélget oda mész hozzá és elmagyarázod neki, hogy nincsenek tündérek"

Nyilván, rögtön azután, hogy elmesélem neki, hogy nem a gólya hozta, és a Mikulás se rakja tele M&M's-szel a Hófehérkés gumicsizmáját. Még mindig, ne nézzük már egymást hülyének. Vagy leginkább, te ne nézz engem annak. Nem csinálod túl jól.

"nem kell megmentened a világot persze vannak olyan helyzetek amikor szkeptikus segítsége kell a probléma megoldásához."

Pont nem érdekel, meg kell-e mentenem a világot, vagy hogy épp kellek-e a probléma megoldásához, ha épp olyanom van, kommentelek, pusztán unaloműzésként is. Egyébként is, elég furcsa ezt hallani tőled a 6*10^23 felhasználóddal.

"De sokszor látom, hogy amit a tudomány nem tud megmagyarázni egyenletekkel próbáljátok magyarázni, amelyek nem adnak teljes körű magyarázatot. "

Nem teljesen értem ezt a mondatot, nehéz úgy vitázni ,ha két külön nyelvet beszélünk. Szó szerint. Amúgy ne csináld azt, amit Zoltán szokott, neki egy fokkal jobban megy, de még ő is eléggé vergődik.

"vitákat generáltok emiatt az embernek már nincs kedve kérdéseket kiírni"

A vita jó, ha az ember nem hisztizik be azon, ha valaki nem ért vele egyet. Vitával lehet új megoldásokra jutni, vagy épp közelebb hozni az álláspontokat. Ha meg az ember csak azt akarja hallani, hogy igen, jó voltál, szellemet láttál, akkor az nem kérdés, hanem sóvárgás a megerősítés után. Az oldalt meg nem gyakorisovargasokamegerositesekutan.hu-nak hívják, azt hiszem.

Alapvetően #26-ot nem is neked írtam, hanem az itt kommentelő egy-két értelmes embernek, de ha már így megszólítottál, válaszoltam. Mivel trollkodsz és próbálod hülyére venni az embert (viszonylag kevés sikerrel) a különböző accountjaiddal, így nem fogok vitatkozni marhaságokon.

2014. febr. 8. 04:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!