Telekinézis? Hogy csináljam?
Nincs telekinézis.
A kerék nem a gondolataid erejétől mozog.
Ha utána szeretnél járni a csodának ismerkedj meg a fizikával.
"Szóval nemrég olvastam a telekinézisről. El kezdett érdekelni a dolog,"
Helyes! Így tanul az ember!
"úgyhogy kipróbáltam a psi wheel - t, és megmozdult (lassan, és nem is túl sokat)."
Ha nem mozdulna, nem lehetne eladni... :)
"Éreztem hogy én csináltam (úgy hogy nem nyúltam hozzá, és stabilan az asztalon volt)"
Ezt sokan érzik így. Ezen alapulnak a hasonló átverések.
"de azóta nem tudom megmozdítani."
Gondoltál már arr, hogy ez nem lehet véletlen?
"Hogy kéne csinálnom? A kezemre, vagy a papírra koncentráljak?"
A papírra! Az írott szóból általában sokat lehet tanulni.
Főleg, ha egy fizika könyvben van.
"És hogy csináljam? (Azok akiknek megy) adjatok tanácsot pls!"
Sétálj ki egy vízpartra nyugodt, csendes estén. Fogd a kezedbe a psi-wheelt, és lendületből vízszintesen megpörgetve lapos szögben hajítsd a víz fölé.
Meglátod, gyönyörűen fog kacsázni!
Körülbelül ennyire használható a psi-wheel. Ha utána olvasol, talán rájössz magad is, hogy semmilyen alapja nincs az egésznek, ez csak az emberek hiszékenységére alapuló, és emiatt jól eladható csalás.....
De az emberek szeretnek hinni a misztikumban, úgyhogy a hasonló eszközök még igen sokáig eladhatók lesznek.
Velem viszont ez megtörtént egyszer.Azt kell tudni,hogy a barátom,akivel már egy éve jártam kiderült,hogy nős és én ettől majdnem felrobbantam.Azon a napon mikor kiborultam és nem is hagytam annyiban,mikor irogattam a nejnek és járkáltam fel-alá a lakásban a szekrény tetejéről két nehezebb tárgy és az ablakpárkányról is mintha kilőtték volna a szoba közepére...
Nem lepődtem meg egyébként úgy éreztem,mintha egy vulkán robbant volna ki bennem,esküszöm így volt és a mérhetetlen hirtelen gerjedt dühtől valahogy megtörtént velem ilyen.
Ne írjatok ilyent poénkodásból,hogy én vertem le őket,mert a közelükben sem voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!