Oposszum1234 kérdése:
A telekinézist meglehet tanulni? Ha lehet hogyan?
Figyelt kérdés
2013. okt. 29. 18:04
1/7 anonim válasza:
Meg lehet tanulni Coruscantban a Jedi akadémián
2/7 anonim válasza:
Nem lehet. Néha mikor be voltam csípve, akkor én is próbáltam telekinézissel felemelni a WC fedelét, de soha nem sikerült. Mindig a WC fedőre hánytam.
3/7 anonim válasza:
hallottad mar az 'altudomany' szot? na, pont azert nem lehet megtanulni a telekinezist, ugyanis telekinezis nem letezik.
4/7 anonim válasza:
még egy ilyen kérdés, és át pártolók a szkeptikusokhoz komolyan ennyire elcsépelt, fantáziával. rendelkeztek újoncok hol van itt a kreativitás és szubjektív látásmód. kérdésetek még válaszra sem méltatott, maga a trollkodás is lealacsonyodás lenne...(*_+)!!!
5/7 anonim válasza:
Olyan telekinézist tanítok, amit csak Szecska mester ismer. Érdekel? 20ezer
6/7 anonim válasza:
Keres rá Spirit of Eridura és a meditációra. Sátánista meditációk, van benne erről (is) szó. :D
7/7 Celastrix válasza:
Meg lehet. Persze van, aki tehetségesebb benne, van, aki kevésbé. De ez nem csak úgy működik, egyik napról a másikra, előtte az embernek stabilizálnia kell és megerősítenie az elméjét, ami hosszú folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!