Mennyi ideig tart elsajátítani a telekinézist? Mondjuk a ceruza megmozdítása mennyi idő után válik lehetségessé?
Nem létező dolgok elsajátítása meglehetősen sokáig tart - egészen pontosan végtelen ideig tart.
És sohasem fogod tudni megmozdítani enélkül, hogy fizikai erőt fejtenél ki rá :)
elnézést, attòl hogy vannak olyan emberek akik nem hisznek benne , még lehet igaz!
én elhiszem, és tartsàk ezt tiszteletben!
Én meg abban "hiszek" hogy ez nem létezik, tehát legyél szíves a felháborodásodat visszafogni, mert sérted a hitemet!
Értelmes vita lenne, nem? :)
Egyébként kerítsd már nekem egy embert, aki képes rá! Adok érte 100.000 angol fontot (komolyan!) ha kontrollált körülmények között képes pusztán a tudatával (fizikai kapcsolat nélkül) mozgatni bármilyen tárgyat :)
ezért tartunk itt ahol tartunk! :)
ùgy làtom a legtöbb ember nem fogékony ezekre a dolgokra.. mindegy. lesz ahogy lesz. ha mégis sikerülne (amiben biztos vagyok) felkeresem önöket.
és megjegyzem nem légből kapott ötlet. (volt szerencsém ismerős àltal ilyet làtni/tapasztalni)
tovàbbi szép estét! és bocs a rossz témakörért...
És azt kihagytam az előző válaszból:
Kb 1 éve alatt meglehet tanulni, de ehhez mindennap kell meditálni, jógázni, és gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!