Szeretnék tanácsokat kérni a hozzáértőktől hogy hagy kezdjem el tanulni a telekinézist? Kb.2 hete elkezdtem de semmi eredmény! :- ( nagyon kérem csak azok írjanak akik értenek hozzá és hisznek benne!
Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 23:24
1/7 anonim válasza:
HOZZÁÉRTŐKTŐL?????????Jujj szerintem itt olyat nem találsz.Legtöbb elmegyógyintézetben van meg a Roxfortban Harry-vel partyznak.
2/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm az elsőnek annyit mondanék ha esetleg nem tud olvasni gyakorolja mert azt kértem csak hozzáértők írjanak!
2013. jún. 28. 08:49
4/7 anonim válasza:
Én pedig azt üzenném, hogy a hozzáértőket úgy hívják, hogy bűvész!
5/7 A kérdező kommentje:
Nem, a bűvész trükköket mutat, de amiről itt van szó az nem trükk hanem egy tudósok által bebizonyított tény!
2013. jún. 28. 09:29
6/7 A kérdező kommentje:
Ha nem hiszed nézz utána keress rá: telekinézis wikipédia!
2013. júl. 3. 21:29
7/7 David82 válasza:
Jézus azt mondta: "Ha csak akkora hitetek van, mint a mustármag, és azt mondjátok ennek a hegynek, hogy gördüljön odébb, akkor az arrébmozdul."
Ehhez persze nagy hit kell, meg koncentráció. Gyakorlás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!