Szerintetek ez gyors eredmény?
Szombat este óta gyakorlom a telekinézist. Hétfőn nem gyakorolta. Tegnap este már megtudtam mozgatni a PSI Wheelt még üveg alatt is. Ma pedig már ha ránézek és elkezdek rá koncentrálni látom hogy lassan milliméterenként megakadva forog.
Szinte mindenhol azt olvasom hogy a mozgatáshoz 2-3 hét kell ha nem több. Viszont olyat is olvastam hogy valakinek már elsőre sikerült. Szerintetek ez gyors eredménynek számít? Ti mennyi idő után tudtátok megmozdítani?
Nem feltétlenül hiszek az ilyenbe,de azért gratulálok :)
Így elnézve egész jól haladsz !
egész jó:) nekem kb 1,5-2 hónap alatt sikerült búra alatt forgatni. szóval örülj:D amúgy szerintem csak búra alatt gyakorolj, nehogy öncsalásba ess, mivel a legkisebb légáramlatra is megmozdul a wheel...majd ha már jobban megy próbáld irányítani, hogy merre forogjon, milyen gyorsan stb. aztán jöhetnek majd más tárgyak is...
sok sikert:D
Egy fórumon azt olvastam hogy nem szabad csak 1 gyakorolni tárgyal mert akkor az rögzül a tudatomban hogy csak azt tudom megmozdtani mást nem.
Már gurítottam ceruzat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!