Ma vagyok a beültetés utáni 11. napon. Ma voltam HcG vérvételen, az eredmény: 40,17. Mitől lehet ilyen kevés? Miért nem nő a HcG-m? Járt már valaki ugyanígy? Miért nem sikerült? Többi lent.
A doki szerint ez sajnos kevés, többnek kéne lennie, így valószínűleg nem sikerült, de biztosat majd csak a jövőheti ultrahang mutat.
Amúgy harmadik beültetésem volt.
Lombikos lányok! Kíváncsi lennék arra, hogy akinek sikerült, hányadik napon mennyi volt a HcG-je, légyszi írjatok! Köszi!
Ezt találtam neked:
A HCG szintekről egyébként ezt lehet tudni a lombikos oldal szerint:
3 napos transzfer eseten mar a 9.napon általában mérhetõ a HCG termelõdése:
HCG szintek:
9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690
Nekem a 14. napon 1.190 volt a hcg... (valószínű mindketten megtapadtak, azért volt ilyen magas, de az 5. heti uh-n azonban csak egy petezsákot láttak)
Neked valóban nagyon kevés, valószínű elindult valami de felszívódott.
Ne keseredj el, azért lehet, hogy fog még nőni, de azért ne éld bele magad!
Fel a fejjel!
Sajnos nem küldenek... :-(
Ha nem jön meg, akkor jövő héten kell mennem ultrahangra (de nekem, sosem jön meg addig, amíg kúpozok).
Arra gondoltam, hogy kétnaponta tesztelek és ha halványodik a pozitív, akkor csökken, ha erősödik a második csík akkor nő a hcg.
Nahát,akkor csak lesz ott valami...!!!
Szorítok neked!
ÓÓÓ, ne már!
Pedig úgy szorítok érted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!