Szerinted jó lenne egy olyan világ, ahol az emberek természetfeletti képességekkel (telekinézis, asztrális kivetülés stb) és fejlett spirituális tudással rendelkeznek?
Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 18:27
1/20 anonim válasza:
Szerintem most is ilyen világban élünk :) De az is tény, hogy nagyítóval kell keresni ezeket az embereket.
2/20 anonim válasza:
Nem, mert az ember alapvetően olyan lény, hogy hacsak teheti, igyekszik a saját előnyeit mások kárára kamatoztatni. Ha pedig akkora eltérések lennének az emberek között, hogy az egyik képes telekinetizálni, a másik meg képes asztrálkivetülni (a rosseb tudja hogy ez mit jelent, szerintem neked sincs róla fogalmad sem, csak jól hangzik), akkor azt nagyon gyorsan arra használnák fel, hogy a többi ember felett uralkodjanak a képességeik segítségével. Szóval nagyon gyorsan nagyon kemény diktatúrák épülnének ki, ha léteznének efféle képességek a valóságban.
3/20 anonim válasza:
az király lenne én az asztrális kivetülés választanám meg lesném az épp zuhanyozó lányokat. DDDD
4/20 anonim válasza:
egyetértek a 2 essel! az ember sokszor másoknak árt! vannak ilyenek, ők hosszú ideig fejlesztették ezeket a képességüket, de nem véletlen h ilyeneket nem látunk a tv ben.. mert nekik is ártani akarnának, mert ők elértek vmi olyat, amit mások nem
5/20 anonim válasza:
Nem tudom, miért gondoljátok, hogy ártanának másoknak. Az ilyen képességek megkerülhetetlen előfeltétele a jó szándék. Legalábbis eddig én ezt tapasztaltam.
6/20 anonim válasza:
#4 Ne légy már ennyire naiv :) Ha lennének ilyen képességekkel bíró emberek, akkor nem elbújnának a nagyközönség elől, hanem inkább irányítanák azt, kényük-kedvük szerint.
7/20 anonim válasza:
# 3-as vagyok bele gondoltam és arra jöttem rá! hogy mégsem lenne jó az asztrális kivetülés inkább a telekinézist, választom xD ezzel a képességgel irányítani tudnám a lányok G-pontját. :DDDxDDD
8/20 A kérdező kommentje:
"a rosseb tudja hogy ez mit jelent, szerintem neked sincs róla fogalmad sem"
Azt jelenti, hogy a lélek elhagyja a testet :-)
2013. okt. 7. 19:15
9/20 anonim válasza:
No és az mit jelent, hogy "a lélek elhagyja a testet"? Mert ez is jól hangzik, de sok értelme még mindig nincs :)
10/20 anonim válasza:
3-as és 7-és vagyok kérdező ha a lélek elhagyja a testet akkor meghalsz, hidd el nekem én jóban tudom mind te nincs semmi a másvilágon csak ez a világ van tapasztalatból beszélek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!