Szerinted jó lenne egy olyan világ, ahol az emberek természetfeletti képességekkel (telekinézis, asztrális kivetülés stb) és fejlett spirituális tudással rendelkeznek?
Mi emberek egymás kezeit fogjuk le és egymás lelkét korlátozzuk.
Ha akarod magadat, válj le a többiről, csak befelé figyelj és felejtsd el a kinti színjátékot!
Vonulj vissza, ha megvan rá a lehetőséged, feledd a világ és a többiek ostobaságait és foglalkozz végre magaddal:
azzal, hogy ki vagy? Miért vagy itt? Mire tanít meg az idő egyre gyorsabb múlása.
Itt minden energetika/energia - mi itt a sokaságban : egymás energiáit oltjuk ki (és egymást szabályozzuk/tartjuk féken/korlátozzuk).
(míg van energiád: hiszel; amikor már nem lesz energiád: nem fogsz hinni... de akkor már késő lesz)
A mások posztulátumai nem a te posztulátumaid! (és a mások világa nem a tiéd)
A legtöbb posztulátumot azért hozták létre (valójában), hogy téged egy alacsony szinten tartsanak.
(ez a titok, nem a vonzás törvénye)
Küzdj meg a világgal és a többiekkel szemben önmagadért, mert neked a saját lelked a fontos.
(küzdj meg az anyaggal is és győzd le az anyagot! Ha le tudod győzni – azt jelenti: van lelked.)
Hamis tanítás az, hogy mindenkinek a másikat kell megmentenie – ilyen nincsen.
Az ember önmagáé és csak saját magát mentheti meg. (ha egyáltalán létezik ilyesmi)
Az idő egyre gyorsul és rád is a halál kapuja vár, téged is az nyel el.
Ha valóban lehet halhatatlan testet építeni (addig), építsd fel!
(ne a testre alapozd a dolgaidat, hiteidet, világnézeteidet – mert ez a test elmúlik = kiesik alólad és összerogyik)
Semmilyen reinkarnációval ne törődj, bolondok kenyere az!
Te magad képes vagy megalkotni a saját módszere(i)det, nem kell, hogy másoktól várd a módszereket!
Legjobb megoldások mindig a saját megoldások = az egyszerű megoldások.
Az én egyik „vér szerinti kapcsolatomat” épp most szívja magához a mindent elnyelő torok (a halál)– látnom és néznem kell ezt, mert a véren keresztül valamennyire össze vagyunk kötve.
(semmit nem épített fel, azt sem tudja, mi történik vele... csak sodortatik egyre gyorsabban és egyre szeszélyesebb vizek között)
-Mi a legnagyobb bűn?
-Nem tudni, nem érteni. Ez a legnagyobb bűn.
Amelyik kapun át bejöttök születéskor, pontosan azon mentek ki. Értse meg a szavam, aki tudja! (én vérem az, de nem test szerint)
Véleményem szerint erős lélek nélkül semmi nem megy =semmit sem lehet tenni.
...és én itt (=a környezetemben) csupa gyenge (=erőtlen) lelket látok.
(szétforgácsolódó lelkeket)
Én tudom, hogy egyedül a lélek az, ami megelevenít és azt is látom, hogy a test nem használ semmit (=átmeneti hordozó).
Mind „szelíd” próbál lenni, mind „jó” próbál lenni, pedig a Bibliában is benne van, hogy isten országa egyedül az „erőszakosaké” (=az erőseké, akik erővel hódítják meg és veszik be azt – mert másképp nem lehet!!!)
Régi bölcsesség ez és régi tudás, nem a maiaké, azoké ostobaság.
Kevesekért szól a szavam, nem a sokaságért. Talán meghallják azok, akiket illet.
„Szerinted jó lenne egy olyan világ, ahol az emberek természetfeletti képességekkel (telekinézis, asztrális kivetülés stb) és fejlett spirituális tudással rendelkeznek?
„
-Nem a világ a kérdés, hanem TE vagy a kérdés!
A világban minden csak kép (a lélek az, ami megeleveníteni látszik ezeket a halott képeket).
-mi történik a világgal, ha a lélek eltűnik belőle?
-egy pillanat alatt megfagy. (=leáll)
Nincs ami mozgassa.
(((Belőled alkották meg az isteneket és csak addig élnek, amíg te élsz.)))
-Mi a legnagyobb bűn?
-Nem tudni, nem érteni. Ez a legnagyobb bűn.
Nem tudnak, nem értenek, az értelem-alatti sötétségben járnak,
a földnek alapjai inognak.
Mondtam ezeknek a birkáknak: istenek vagytok mind, erre mégis meghalnak, mint a közönséges emberek.
(nem tudnak, nem értenek és nem hisznek)
sziasztok a 10-es vagyok 15 a kérdés nem arról szól hogy miben hiszel, hanem arról hogy jó lenne egy olyan világ, ahol az
emberek természetfeletti képességekkel rendelkeznének. :D
Persze hogy sokkal jobb lenne!
A kulcsszó a spirituáis tudás, aki fejlett spirituálisan az nem lop, hazudik, csal, nem fekszik le fűvel fával és normálisan, kedvesen viselkedik + erkölcs, tisztesség, intuíció, spirituális tapasztalat, változás + nagyobb lelkierő meg sokminden, érzelmileg is jobb, ért a gyerekekhez stb. stb.
Az asztrális érzékek meg nem ilyenek, nincs azokban semmi extra (pl mindennap találkozunk vele álmunkban) és természetesen nem fizikai dolgokat látunk vele hanem asztrális dolgokat, vagyis pl kincset keresni vagy a szomszédot lesni nem lehet vele, nem lehet fizikai dolgokra használni csakis lelki dolgokban és érzékekben segithet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!