Mit gondoltok arról, hogy egyre ritkábbak az ezotéria témában a kérdések/válaszok?
Figyelt kérdés
Véleménnyem szerint egy-két néhányan vagyunk azok, akik feltesznek kérdéseket köztük én is voltam persze mostanság megunntam a kérdezősdit mert, amit én akarnék kérdezni előttem már megkérdezték néhányan és amúgyis sem kapnék normális választ erről természetesen én tehetek.) szerintem erre a legtöbb tag is rájött és emiatt esset vissza az ezotéria. Azt veszem észre, hogy egyre többen vannak névtelenek ez amiatt lehet, hogy a legtöbb tag heccből lepontozza a másikat mit gondoltok normális válaszokat kérek ide nem tartozó válaszokkal ne irjatok.
*Jigsaw*
2014. febr. 6. 21:46
11/35 anonim válasza:
azért van ez mert sokakat elvitt a Slenderman...így jár aki poénkodik vele....
12/35 Laylah válasza:
Sok kérdés annyira naiv, hogy nem is éri meg válaszolni, ahol meg tényleg segítség kéne, ott meg minden trollkodó feltűnik, így sokszor elvész a helyes válasz. Lassan nem éri meg válaszolni, mert valaki úgyis beleköt, pedig a válasz a kérdezőnek szól, nem a többieknek.
13/35 A kérdező kommentje:
Laylah igazad még a normális kérdésekre is troll válasz érkezik, de ritka az ilyen kérdés a legtöbbször maga a kérdező is troll és valótlan kérdéseket tesznek fel (pl. sátánista vagyok, hogy tudnék kilépni a szektából vagy elraboktak az UFO-k mit csináljak) ez azonban mindenkinek feltűnik csak a kérdezőnek nem vagy neki is feltűnik csak tudja, hogy erre a kérdésre ennyi meg annyi válasz érkezik csinál magának egy kis reklámot az egész trollkodás azon alapul, hogy van egy-két ember, aki alapból troll ez az egy-két tag igen gyakran vannak a GYK-n ennek a gyakoriságnak köszönhetően toplistások persze nem mindenki Scepticet kiemelném, mert tőle tudom, hogy mindig normális válasz érkezik meg egy-két tagot, akinek a nevét nem mondom.
2014. febr. 7. 08:04
14/35 anonim válasza:
Hát igen. Tegnap én is feltettem egy releváns, egyszerű kérdést, és kaptam rá eddig 4 troll választ. Normálisat egyet sem. Az is baj, hogy ha nem tudják, akkor valami hülyeséget válaszolnak. Jó, az első troll választ még poénnak vettem, de aztán már nem volt vicces.
15/35 A kérdező kommentje:
Persze ezzel nem az akarom mondani, hogy toplistások mindegyike troll, hanem azt, hogy a toplista gyakoriságából lehet következtetni ki az, aki folyamatosan trollkodik és köteledik, mert az egész úgy kezdődik, hogy ez a tag hozzászól egy kérdéshez és ezt látja egy másik válaszadó és ő is beszól, mert jó poénnak tartja és nem akar kimaradni az egészből én alapból tudom névhez kötni ezeket a trollokat csak nem akarok neveket mondani.
2014. febr. 7. 08:24
16/35 A kérdező kommentje:
#14 Látod pontosan erről beszélek az a 3 válaszadó egyest akarta felülmúlni és ez ellen semmit sem tudsz tenni vagy mégis elárulok neked valamit, ha lenne egy normális válaszadód vagy jó irányban tudnád terelni a kérdésedet akkor biztos, hogy normális választ kapnál, mert sokszor a kérdezőn is múlik, hogy milyen választ kap.
2014. febr. 7. 08:34
17/35 anonim válasza:
Ja, próbálkozom vele, de lehet, hogy nem tudja itt senki sem a választ :(
18/35 anonim válasza:
Jigi most milyen játékot játszol?TE színész ,,paradicsom palánta" Jah! visszajöttél egy másik személyiséggel ahányszor elmész mindig más személyiséggel jössz vissza...xDDD
19/35 A kérdező kommentje:
#17 mondtad, hogy egy egyszerű kérdés biztos tudja rá valaki a választ.
#18 nem játszok semmilyen játékot önmagamat adom mindig nem tehetek arról, hogy sokoldalú vagyok. :D :D :D
2014. febr. 7. 09:16
20/35 anonim válasza:
Kár volt felhozni a (toplistát) észre vetted, hogy TE vagy a második.De nekem ez a 'névte2en' is gyanús meg 'ufóbiás' én speciál 50edik helyezett vagyok a ,,A HÜLYÉK PARADICSOMÁBAN".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!