Mit gondoltok arról, hogy egyre ritkábbak az ezotéria témában a kérdések/válaszok?
Véleménnyem szerint egy-két néhányan vagyunk azok, akik feltesznek kérdéseket köztük én is voltam persze mostanság megunntam a kérdezősdit mert, amit én akarnék kérdezni előttem már megkérdezték néhányan és amúgyis sem kapnék normális választ erről természetesen én tehetek.) szerintem erre a legtöbb tag is rájött és emiatt esset vissza az ezotéria. Azt veszem észre, hogy egyre többen vannak névtelenek ez amiatt lehet, hogy a legtöbb tag heccből lepontozza a másikat mit gondoltok normális válaszokat kérek ide nem tartozó válaszokkal ne irjatok.
*Jigsaw*
Sajnálom, Jiggy, hogy nem tudsz eleget trollkodni... :(
Ez a név eléggé befolyásolja a kérdés valóságtartamát.
Szerintem nem sok mindenkinek van kedve válaszolni a sok ba..-ra, így a normális kérdések elnyomódnak és nincsenek rájuk normális válaszok.
A sok ba ro m tól van, mint pl:ügynökök! xDDDDD
Volt már rá példa, hogy páran befurakodták magukat egy-egy kérdésbe és ott nem született értelmes válasz. Na, így lehet könnyen elnyomni valamit!
Pffffffffffff
#5 Én is szoktam látogatni a szerelem, szex témát csak idegesít, hogy mindenegyes válaszomnál kapok egy privátot
#6 Nem Kókler bannlta magát mert megunta azt a felhasználót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!