Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Öngyilkosságot túlélők, mit...

Öngyilkosságot túlélők, mit tapasztaltatok?

Figyelt kérdés
Mikor túl éltétek,mire emlékeztek az egészből,és mit vontatok le?
2014. jan. 27. 15:26
 1/9 anonim ***** válasza:
21%
Leamputálták a lábaim. Elkezdtem hinni istenben,és visszanőttek.
2014. jan. 27. 15:37
 2/9 A kérdező kommentje:
értem....
2014. jan. 27. 15:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Kérdésem arra vonatkozik,mit éreztek,éltek át,hogyan csinálták,és így túlélve mit gondolnak az egészről?
2014. jan. 27. 15:41
 4/9 anonim válasza:
100%

Ne foglalkozz ilyenekkel, ha ilyen körültekintő vagy nem vagy elég beteg h megtedd. Az öngyilkossàg pillanatnyi elmezavar, különben müködik az önvédelmi funkció! Kísérletezni nem jó, mert hàtha sikerül!

Tudom h ez a vàlasz a kérdésre, de hàtha jobb belàtàsra bír.

2014. jan. 27. 15:53
 5/9 anonim válasza:
8%
elsőőőxDDDD
2014. jan. 27. 16:10
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Maximum az öngyilkossági kísérletet élték túl...
2014. jan. 27. 18:14
 7/9 A kérdező kommentje:
igaz.
2014. jan. 27. 18:33
 8/9 anonim válasza:
Attól függ milyen módszerrel probálkozik valaki öngyilkos lenni. Én többször probáltam 14 évesen gyógyszerrel,a korházban amikor magamhoz tértem a gyógyszer hatása még bennem volt és forgott elöttem minden. Enni nem tudtam 3 napig,és egy keserü fekete lével ittatak oránként ami nagyon rossz. De a sok probálkozás után rá jöttem hogy az életem sokkal többet ér mint sem hogy megöljem maga,és a sok rosz után kell hogy majd kapjak jót is az élettöl. Azóta megtértem és jóra fordult az életem,természetesen rosz napok vannak mit mindenkinek,és csapások is jönnek de Isten segitségével legyözöm
2014. jan. 31. 23:22
 9/9 anonim válasza:
100%
Én béna módszerekkel próbálkoztam, de azt elmondhatom, hogy mindig úgy dőltem hátra, hogy na most végre sikerül. Semmilyen ösztön nem szólt közbe, mert aki komolyan gondolja az tényleg ezt akarja és minél közelebb kerül ahhoz a ponthoz, ahonnan már nem lehet visszafordulni, annál nyugodtabb és békésebb lesz. Velem így volt legalábbis. Aztán amikor felébredtem, annyira csalódott voltam, hogy az elmondhatatlan. Meg a gyógyszerek miatt kába voltam és öklendeztem, de az csak mellékes volt tényleg.
2014. febr. 3. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!