A meditálás tényleg jótékony hatással lehet az életünkre? Ti tapasztaltatok bármilyen pozitív változást?
azóta szellemeket látok, mióta a keleti misztikával, jógával, meditálással foglalkozom.
pedig nem vagyok rájuk kíváncsi,de mindig látom őket.
Igen!
És ebben nem hinni kell, hanem tény. Még a börtönökben is használják a rabokon Indiában.
http://www.youtube.com/watch?v=Vflf4-cdt9U
Ha van időtök meg kedvetek, nézzétek végig a filmet. Nemárt megtanulni a Vipásszánát, nagyon sokat segített nekem is az életemben.
"Még a börtönökben is használják a rabokon Indiában."
Persze, mert a börtön vezetése rájött, hogy amíg a rabok meditálnak, addig sem egymást meg a börtönőröket bacogatják... De ehhez nem kell lángésznek lenni.
"Persze, mert a börtön vezetése rájött, hogy amíg a rabok meditálnak, addig sem egymást meg a börtönőröket bacogatják... De ehhez nem kell lángésznek lenni."
Nem csak erről van szó. Nyilván mással is le lehetne kötni a figyelmüket. De ez más ez hosszú távú, utána is működik.
Én sem hittem benne amíg ki nem próbáltam. Ez a buddhizmus legfontosabb meditációja. Nem véletlen, hogy olyan nyugodtak a buddhisták
Próbáld ki és utána mondj róla véleményt!
Laylah, csak most vettem észre, hogy nekem írtál. Több fajta meditáció is létezik. Vannak "könnyebbek" és "nehezebbek". Nem teljesen mindegy hogy melyiket gyakorlod. más hatást vált ki az egyik és mást a másik.
Itt egy videó is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!