Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek kik lakhatnak...

Szerintetek kik lakhatnak felettűnk? Bövebben lent.

Figyelt kérdés
Èrdekes dolgot vettem èszre. Az eddig ûres fölöttûnk lèvô lakàsbol hangok jönnek. Cipö kopogàs, beszèd, mosogèp. Eddig semmi furcsa. Csakhogy a redöny èjjel nappal leeresztve, uj embereket sem làtunk. Csak a hangok. Szerintetek kik lehetnek? Nem unatkozo tini vagyok, hanem egy 25èves kivàncsi nö.
2014. jan. 7. 14:51
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Tuti, hogy onnan jön. Nem zavaro a zaj, csak az hogy nem tudom a forràsàt. Fèny nem szûrödik ki soha. A közös kèpviselö szerint ures a lakàs. "a tulaj szokot pakolàszni nèha" na ja, de mindig, meg este? Ha kopogunk csend lesz odabent.
2014. jan. 7. 15:43
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Lakásfoglaló cigányok.
2014. jan. 7. 15:44
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ülj le pár órára egy könyvvel a küszöb elé,egyszer csak ki kell jönniük.
2014. jan. 7. 15:51
 14/19 MANDINGO válasza:
nem tudom ,de már engem is idegesít,állandóan fúrnak ezek a köcsögök
2014. jan. 7. 15:59
 15/19 anonim ***** válasza:
A skynet lakik ott, szóval jó lesz ha vigyázol.
2014. jan. 7. 18:09
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szarj az ajtójuk elé, és írd ki egy papírra a címedet, meg azt, hogy "Én voltam!" Hamarosan megtudod, kik laknak feletted.
2014. jan. 7. 18:51
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy befészkelt oda egy cigány család, esetleg albérlők, akik feketén tartózkodnak ott, de lehet, hogy valakik csak este járnak oda szexelni, prostik bérlik a lakást, ki tudja, annyi minden lehet, nem kell mindjárt szellemekre gondolni.
2014. jan. 7. 22:44
 18/19 A kérdező kommentje:
Még azóta is jönnek zajok, csak már ritkábban. A magassarkú kopogás már megszűnt egy ideje. Már nem is idegesít megszoktam :) A redőny 3 éve leengedve, soha nem húzták fel... Mi folyhat, folyhatott ott?
2015. márc. 9. 15:47
 19/19 veronika lány válasza:
Szerintem a hangok amik a fejedben vannak meg adják a választ!XDD
2015. márc. 9. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!