Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hol tudom ezeket megtanulni?...

Hol tudom ezeket megtanulni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Amikor rémálmom van, hogy tudok belőle felébredni? Vagy, ha nem is tudok felébredni, hogy tudom benne 'megvédeni' magam? Köszönöm a normális válaszokat és elnézést, ha hülyére sikerült a kérdés.
2013. dec. 22. 22:41
 1/5 legly válasza:

Szia!

Régen én is akartam tudni ennek a titkát, hogy az álmomat irányítani akarom. Ám 1x sikerült csak, de azóta még egyszer sem. Úgy tudom, hogy mélyen kell aludnod, de viszont az agyadnak a frekvenciáját, mégis magasabban kell tartanod az átlagosnál, így képes lehetsz hogy az álmaidat irányítsd.

Ha nem teljesen konkrét, akkor írj rám egy privátot.

Üdvözlettel

Legly

2013. dec. 23. 10:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem ez az álomirányítósdi dolog egyszer sikerült. De akkor is csak véletlenül. Az álom a következő:

Szokás szerint üldöznek. Nem tudom kik, nem tudom miért. Éppen egy olyan pajtába szaladtam be, mint amilyen az amerikai filmekben van. Tudjátok, magas, az bejárati ajtó pedig elul van, és nincsenek elválasztva a szintek. Na és valamiért átgondoltam a helyzetet, arra az elhatározásra jutottam, hogy ez nem törénhet meg, ez csak egy álom, és képes vagyok irányítani. igen ám, de ekkor futottak be üldözőim is a pajtába, nekem meg cselekednem kellett. Más nem jutott ezsembe, mint hogy elrepülök előlük. Mondogattam is, hogy tudok repülni, tudok repülni..., és egyszer csak emelkedni kezdtem. De nem olyan rendes repülésként, hanem mintha légüres térben lennék, lebegni kezdtem. De ami a legrosszabb nem tudtam magam koordinálni. Mint egy héliumos lufi emelkedtem feölfelé. Ekkor ugrott be, hogy épületben vagyok. Nekicsapódtam a plafonnak, de nem tudtam kimenni, mert az ajtó alul volt. Nagy nehezen próbáltam lejjebb mászni az ajtóhoz, de nem sikerült. :DDDD

Azóta nem történt velem több ilyen álom irányítás, viszont jó lenne, ha egyszer valóban tudnék repülni bennük.

2013. dec. 23. 12:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy álmodban érzed, ha nem is tudod, hogy ez csak álom. Tudod, hogy például nem halhatsz meg álmodban. Te álmodtad már azt, hogy meghalsz?
2013. dec. 23. 13:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Mentek a zöld kezek. Olyat álmodtam már egyszer, hogy már meghaltam és a saját kórházi ágyam fölött álltam. A szüleim mellettem voltak. És sírtak, abból jöttem rá, hogy már meghaltam. És azért vagyok a testemen kívül.
2013. dec. 23. 20:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Almomban mar meghaltam tobszor is , v lovoldozes v keseles altal, de pld erdekes volt mivel ah felebredtem mar ugy emlekeztem vissza mintha tudtam volna h csak alom es amikor lelotek akkor mint egy kulso szemlelo neztem a sajat hullamat, keselesnel meg ah leszurtak akkor felebredtem
2014. szept. 7. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!