Hol tudom ezeket megtanulni? (bővebben lent)
Szia!
Régen én is akartam tudni ennek a titkát, hogy az álmomat irányítani akarom. Ám 1x sikerült csak, de azóta még egyszer sem. Úgy tudom, hogy mélyen kell aludnod, de viszont az agyadnak a frekvenciáját, mégis magasabban kell tartanod az átlagosnál, így képes lehetsz hogy az álmaidat irányítsd.
Ha nem teljesen konkrét, akkor írj rám egy privátot.
Üdvözlettel
Legly
Nekem ez az álomirányítósdi dolog egyszer sikerült. De akkor is csak véletlenül. Az álom a következő:
Szokás szerint üldöznek. Nem tudom kik, nem tudom miért. Éppen egy olyan pajtába szaladtam be, mint amilyen az amerikai filmekben van. Tudjátok, magas, az bejárati ajtó pedig elul van, és nincsenek elválasztva a szintek. Na és valamiért átgondoltam a helyzetet, arra az elhatározásra jutottam, hogy ez nem törénhet meg, ez csak egy álom, és képes vagyok irányítani. igen ám, de ekkor futottak be üldözőim is a pajtába, nekem meg cselekednem kellett. Más nem jutott ezsembe, mint hogy elrepülök előlük. Mondogattam is, hogy tudok repülni, tudok repülni..., és egyszer csak emelkedni kezdtem. De nem olyan rendes repülésként, hanem mintha légüres térben lennék, lebegni kezdtem. De ami a legrosszabb nem tudtam magam koordinálni. Mint egy héliumos lufi emelkedtem feölfelé. Ekkor ugrott be, hogy épületben vagyok. Nekicsapódtam a plafonnak, de nem tudtam kimenni, mert az ajtó alul volt. Nagy nehezen próbáltam lejjebb mászni az ajtóhoz, de nem sikerült. :DDDD
Azóta nem történt velem több ilyen álom irányítás, viszont jó lenne, ha egyszer valóban tudnék repülni bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!