Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy annyi fiú nem tud megtanulni csajozni? Miért nézi le mindenki ezeket az embereket?
Figyelt kérdés
Nekem pl. jelenleg semmi más vágyam nincs, minthogy összejöjjek egy lánnyal, akibe most szerelmes vagyok. Azt mondják, szerethető és normális srác vagyok és mindig is akartam barátnőt, de eddig még nem tudtam megvalósítani. Volt egy rövid kapcsolat-félém, de nem volt túl mély. És azt látom, hogy a társadalom lenézi az olyan embereket, akiknek ez nem sikerül. Pedig nem hinném, hogy bárki direkt választja, hogy ő most akkor szerencsétlen vesztes lesz, akit elkerülnek a lányok. Vagy direkt elhagyja az önbizalmát. Egyszerűen én pl. nem igazán tudom, hogy mit kéne csinálnom ahhoz, hogy hódítsak, hogy ez hogyan működik. Ha van lány a láthatáron, mindig bókolok, mindig figyelmes vagyok és mindig a poénos formámat adom. Van bátorságom ahhoz is, hogy szemtől szembe elmondjam egy lánynak az érzéseimet, mint ahogy ezt tettem is már meg, de ezzel se nagyon értem célt. Szerintem egy csomó hozzám hasonló ember van, aki nem örök vesztes, vagy reménytelen eset, hanem nagyon is szerethető, csak egyszerűen nem ismeri a játékszabályokat. De ez miért van így? Régen ez egyszerűbb volt? És ha igen, miért?2012. szept. 30. 00:46
1/6 anonim válasza:
Sokszor a túl kedves, barátságos srácokat a csajok bekönyvelik barátzónába gyorsabban mint hogy azt fel tudná az illető fogni.. már én is jártam így. A csábítás jelentős része a kisugárzás, a dominancia, ezért szeretik a nők, ha a férfi sokszor nekimegy a véleményüknek, mégha az ellenkezőjét is mutatják sokszor. Ha mindenbe kedves együttérző vagy akkor nem szeretnek beléd sajnos. Tényleg vannak ilyen emberek amúgy én is ilyen vagyok mint te, és nem egyszerű a helyzet én pl nem akarom megjátszani magamat, magamat adom. Van olyan lány aki ezt értékeli, és hozzád való idővel meg is találod. Ne akarj megváltozni másért.
2/6 myl0 válasza:
Hány éves vagy? Bár a kérdésedből ítélve, nem lehetsz több 14-15nél... bár lehet h tévedtem, akkor bocsi nem bántásbol írtam! Amikor ennyi idős voltam (14-15) nekem is ez volt a vágyam, ami neked... h találjak valakit aki szeret stb. De nem jött össze, akkor és ott nem, de van egy tanácsom, vagy megfogadod vagy nem ... szard le ... vedd lazában az egészet, a lányok nem a görcsölős, félénk srácokra buknak és sajnos azokra sem akik "bevallják" az érzéseiket, titokzatosnak kell lenni, küldeni kell a jeleket, de nem szabad h azt érezze h megkaphat, legyél egy kicsit elérhetetlenebb, érd el h ő akarjon téged... csajozni megtanulni (ahogy te is írtad), rutinbol lehet, tapasztalatot kell gyűjteni, probálkozni, pofára esni néhányszor, de fel kell állni és ujra megprobálni... Nem volt régen sem egyszerűbb (már ha 13-14 évvel ezelőtt régennek számít) és most sem az (legalábbis elnézve ezt a generációt, bár sztem mi is ilyenek lehettünk az akkori 28 évesek szemével...) fel a fejjel... csak lazán, ne görcsölj rá és minden oké lesz.
3/6 anonim válasza:
másfél éve esek pofára :DDDD de nem foglalkozok vele... pedig ezelött mindig volt csajom, sose volt olyan hogy nincs max egy két hónapig, de másfél éve nem tudom, valami megváltozott...
4/6 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok. Nem hiszek ebben a "megkaphatatlan"-osdiban, mert ezt max. olyan engedheti meg magának, akire tapadnak a csajok. Nem mindenkinek áll minden jól.
2012. szept. 30. 13:52
5/6 anonim válasza:
Te beteg vagy! Nem véletlen hogy a kutyának sem kellesz!
6/6 A kérdező kommentje:
Indoklás? Az ilyeneket nem szoktam túl komolyan venni, leginkább a bolondok szoktak ilyenekkel dobálózni, anélkül, hogy meg is indokolnák...
2012. szept. 30. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!