Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szarja le valaki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szarja le valaki az embereket?

Figyelt kérdés
Ismerek egy fiút aki tényleg szinte mindenkit magasról leszar,senkinek nem érdekli a véleménye,és minden döntését saját maga egyedül hozza meg. Senki véleménye nem izgatja,és nem érdekli. Társaságban általában olyan nyugodtság jellemzi,senki nem tudja kihozni a sodrából,mert gyakorlatilag leszarja h ki mit mond neki,nem zavarja. Hogy lehet valaki ilyen?
2012. júl. 21. 05:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
ez bejön neked mi?
2012. júl. 21. 05:56
 2/16 anonim ***** válasza:
nem szarja le csak fél visszaszólni :D
2012. júl. 21. 06:00
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsés. Nem fog agyvérzést kapni a sok idiótától. Megvan a hátránya is ha sosem hallgat másra, mert így mindent a saját kárán tanul meg. Az viszont elég buta kérdés, hogy hogy lehet valaki ilyen. Isten tudja, ilyennek született. Te miért vagy olyan amilyen? Meg tudod mondani?
2012. júl. 21. 06:28
 4/16 anonim ***** válasza:
Na ő csinálja jól...
2012. júl. 21. 06:42
 5/16 A kérdező kommentje:

Csak nem fér a fejembe,hogy lehet ilyen.

Meg én arra is gondoltam,h talán van valami oka,h ilyen lett a személyisége.

2012. júl. 21. 06:45
 6/16 anonim ***** válasza:
Mindennek oka van sZval vmi tuti h kiváltotta de jól teszi h ilyen
2012. júl. 21. 06:53
 7/16 ASOT ***** válasza:
nahááát..mintha engem írtál volna le...
2012. júl. 21. 08:53
 8/16 ASOT ***** válasza:
amúgy meg azért, mert így könnyebb! minden könnyebb!
2012. júl. 21. 08:54
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek úgy kellene viselkednie, mint az a fiú. Elfogadja a jelen pillanatot, nem ítélkezik és csak arra koncentrál amit ő szeretne megtapasztalni. Mi ebben a probléma? Én is ilyen vagyok. Amúgy én azt nem értem, hogy hogy lehet valaki nem ilyen? Mára az lett normális, ami nem normális.
2012. júl. 21. 09:09
 10/16 ASOT ***** válasza:

9:09-es.

talán azért mert erre a stílusra nehéz átállni, csak ezt hallom, hogy jó lenne erre átállni kevesebb érzéssel és egyebekkel, hogy könnyebb legyen elviselni a dolgokat.

De a legtöbben erre nem tudnak, vagy nem ilyenek, mert inkább sírnak vagy szenvednek, vagy magukba fordulnak, vagy visszahúzódnak.

2012. júl. 21. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!