Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedem közel magamhoz az embereket?
nekem is gyakran volt olyan kritikus időszak az ismerkedés alatt, amikor nem érdekelt a srác, akivel épp randizgattam, de ha azon átlendültem, akkor újra feléledt az érdeklődésem. szerintem ennek a hátterében valami olyasmi állhatott, hogy nem tetszett eléggé, mindent elsöprően a srác, nem volt meg a kellő összhang.
a mostani barátomnál éreztem egyedül az ismerkedésünk alatt végig azt, hogy igen, ő kell, egy pillanatra sem bizonytalanodtam el, mint eddig az (egyébként két) kapcsolatomban. szóval szerintem ha valaki tényleg igazán lázba hoz, azt nem tudja mérsékelni semmi :) nyugi, és csak várj a megfelelőre! :) 24/L
Én is ugyanígy vagyok ezzel, és rengeteget agyaltam rajta. Nálam az is gondot okoz, hogy nem egyszer használtak ki és hagytak cserben, épp ezért bizalmatlan vagyok az emberekkel szemben, még azokkal is, akik egyáltalán nem szolgáltak rá.
És én is szeretnék valakit magam mellé, de valahogy félek is tőle, mert félek, hogy csalódok. (Az előző párkapcsolatom elég csúnya véget ért, ez is közrejátszik a dologban.)
Bocsáss meg, hogy nem adtam rendes választ, de olyan jól esett leírni. :))
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!