Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem utáljátok a felszínes embereket?
Figyelt kérdés
Akik ilyen gyenge személyiségek,csak sodródnak az árral,nincs önálló véleményük,nincsenek mélyebb témáik,csak üres fecsegés,felszínes dolgok. Álkedvesség,azokkal akikkel érdemes jóban lenni,őszinteség maximális hiánya. Erősségük a tömeg,h nagyobb csoportba gyűlnek,és így próbálják magukat védeni,aki nem hódol be nekik,avagy nem úgy viselkedik,ami szerintük az elfogadott,akinek van önálló véleménye,és őszintén megis mondja,azt kiközösítik,lenézik. Miért van ennyi álszent ember? Most komolyan? Van értelme ezeknek a felszínes kapcsolatoknak? Miért van egyre több ilyen? Miért vannak az igaz barátságok kiveszőben?
Szerintem minden normális értékrenddel rendelkező ember utálja a felszínességet :)
2012. ápr. 27. 15:25
2/12 anonim válasza:
Sok mindent tanulhatunk tőlük, de a "nem" felszínesektől is. Sok ember ott rontja el, hogy azonosul a felszínes énjével, vagy a "nem felszínes" énjével. Én mindkettőt maximálisan kiélvezem és kihasználom. Valójában azzal, hogy valakivel felszínesen viselkedem és ő azt gondolja "de utálom az ilyen felszínes embereket", máris bebizonyítja, hogy Ő a felszínes, mert én nem vagyok az csak épp olyan hangulatom volt. :D
2012. ápr. 27. 15:28
3/12 anonim válasza:
Nem utálom őket.Egy embert utálok,az a tesóm.
2012. ápr. 27. 15:31
4/12 anonim válasza:
Én jóféle őszinte bunkó vagyok.Nem is imádnak sokan,de van pár barátom.
2012. ápr. 27. 15:48
5/12 anonim válasza:
"Az emberélet útjának felén" járok, de olyan igaz barátságom, miképpen én elgondolom, még sosem volt:-S.
2012. ápr. 27. 16:28
6/12 anonim válasza:
De igen, utálom őket.Főleg hogy a legtöbb emellett még hatalmas arccal is rendelkezik, csak épp nincs mire, mert ha egyedül vannak behúzzák a farkukat.:)
2012. ápr. 27. 16:28
7/12 anonim válasza:
Én csak röhögök az ilyen embereken:D Annyira szánalmasak.
2012. ápr. 27. 18:27
8/12 anonim válasza:
Én csak azért nem tudok ezen röhögni, mert mindennap látom hogy a lányok mennyire bedőlnek a dumájuknak, aminek persze a fele sem igaz.
2012. ápr. 27. 19:26
9/12 anonim válasza:
Hihi. Érdekes, mivel én sosem sodródtam az árral, megvan a saját véleményem elég sok dologról, mivel szeretek gondolkodni és filozofálgatni különféle témákról. Egyáltalán nem szeretem a tömeget, értelmet keresek az emberi kapcsolataimban (ezért van olyan kevés) és nem szoktam jópofizni meg "bratyizni" csak úgy másokkal.
És mégis, miután pár ismerősömmel a párkapcsolatokhoz való hozzáállásomról beszélgettem és elmondtam, hogy én nem tudnék szerelmes lenni, nem tudnék összejönni olyan lánnyal aki nem tetszik megkaptam, hogy ez felszínesség és ez milyen csúnya dolog.
Most akkor mégis mit jelent felszínesnek lenni? :>
2012. ápr. 27. 19:42
10/12 anonim válasza:
Szerintem is kell a vonzalom egy kapcsolathoz, aki ezzel nem ért egyet, annak nincs ebben tapasztalata.
Amúgy nem utálom őket, ilyenek is kellenek, csak lennének kevesebben, vagy lenne a homlokukra írva, hogy ne is kezdjek ilyenekkel ..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!