Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a srác akinek tetszem és ö is nagyon tetszik le se szarja a fejem? (lent bövebben)
Van egy sràc akivel egy suliba jàrunk,màr mondta h bejövök neki (meg a haverjainak) és nekem nagyon bejön viszont àltalàba amikor levelezünk (legtöbbször sms) akkor mindig van 1-2 nap h folyton irogat meg minden, aztàn meg le se szarja a fejemet,ha meg én irok rà akkor meg a "szia mizu?-semmi kül és veled" fejezetnél leragadunk.Màskor meg olyan sokat dumàlunk...
A suliba meg sose szoktunk beszélni mert akkor àltalàban a haverjaival log és ùgy meg nem akarok odamenni... mit csinàljak??
"Màskor meg olyan sokat dumàlunk... "
Ha eddig sokat beszélgettetek,akkor esetleg megismert és már nem tetszel annyira neki,vagy valamivel megsértetted.
Egyébként tényleg,hány éves vagy?
mondom hogy 16 éves vagyok!
De amùgy tegnap is beszéltünk csak màr téll nem vàgom h mi ez a hirtelen érdeklödés amikor kb 1honapig nem beszéltünk
igen egyidösek vagyunk...
hàt ez elég hülyekérdé àltalàban mindenféléröl szoktunk beszéli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!