Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon tetszik egy fiú és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy fiú és nem tudom mi van? bővebben lent

Figyelt kérdés

másfél éve nagyon bejön egy fiú mellesleg egy osztályba járunk, és nem tudom h mi van mert osztálytársaim szokták mondani h sokszor néz, meg mindig nagyon kedves velem meg mosolyog..stb..rákérdezni nem merek..

Szerintetek most akkor mi van ? Légyszíves tippeket és normális válaszokat :)

2012. jan. 21. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
én osztálytársal sosem kezdenék abból csak a baj van ha nem úgy alakul ahogy szeretnéd és utána sokáig kellemetlen lenne a szitu
2012. jan. 21. 18:34
 2/7 anonim válasza:
szerintem azért is kérdezd meg :) a fejedet nem fogja le harapni :D
2012. jan. 21. 18:37
 3/7 anonim ***** válasza:
hát meg kéne kérdezni ,nem tudunk segíteni sehogy...azt kell h mondjam:DxD
2012. jan. 21. 18:45
 4/7 A kérdező kommentje:

igen , én is azért nem merek hozzá odamenni mert félek h beégek és utána az nagyon kínos..nap mint nap..:S

teljesen elvagyok bizonytalanodva mert sulin kívül nem beszélünk, suliba viszont sokszor teljesen úgy látom rajta hogy ő is úgy érez velem kapcsolatba..

2012. jan. 21. 18:47
 5/7 anonim ***** válasza:
te nem en vagy veletlenul? detto ugyanilyen helyzetben vagyok, s a srac nkm is masfel eve tetszik
2012. jan. 21. 18:48
 6/7 anonim válasza:
mi a keresztneve a fiúnak? (kíváncsiság)
2012. jan. 21. 18:56
 7/7 A kérdező kommentje:
:DD ilyenkor olyan jó látni h nemcsak én vagyok így..:)
2012. jan. 21. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!