Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szarja le valaki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szarja le valaki az embereket?

Figyelt kérdés
Ismerek egy fiút aki tényleg szinte mindenkit magasról leszar,senkinek nem érdekli a véleménye,és minden döntését saját maga egyedül hozza meg. Senki véleménye nem izgatja,és nem érdekli. Társaságban általában olyan nyugodtság jellemzi,senki nem tudja kihozni a sodrából,mert gyakorlatilag leszarja h ki mit mond neki,nem zavarja. Hogy lehet valaki ilyen?
2012. júl. 21. 05:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ASOT

Csupán arról van szó, hogy rosszul ítélik meg ezt a viselkedést. Az ő fejükben valami olyasmi játszódik le, hogy "ez mindent lesz@r" és ha megpróbálnak ők is így viselkedni, akkor teljesen rosszul csinálják.

3 féle ember van:

-aki alapból ilyen

-aki megtapasztalja milyen érzelgősnek lenni és utána válik ilyenné

-aki megtapasztalja milyen érzelgősnek lenni és az is marad

Én a második vagyok és ezzel szereztem életem legnagyobb tapasztalatát, pedig még csak 18 vagyok.

Egyébként elmagyarázni sem tudod nekik, mivel ha az érzelgős szinten próbálsz magyarázkodni, akkor magad is azzá válasz..

2012. júl. 21. 09:37
 12/16 ASOT ***** válasza:

igen...

utóbbi 2-re kevesen tudnak átállni

"-aki megtapasztalja milyen érzelgősnek lenni és utána válik ilyenné

-aki megtapasztalja milyen érzelgősnek lenni és az is marad "

még ha csalódás éri őket akkor is. De példa aki hasonló :

Dr House :)

2012. júl. 21. 09:40
 13/16 ASOT ***** válasza:
mármint utóbbi 2-ből erre a kiafaccomat érdekelre :)
2012. júl. 21. 09:42
 14/16 anonim ***** válasza:

09:40

Anno daráltam a Dr. House részeket, nagyon magával ragadott a karakter, de rá kellett jönnöm, hogy House nagyon nem tudott feloldódni, ha majd megnézed az utolsó részt az csak hab lesz a tortán, kiderül amit eddig is tudtunk, house szinte egész életen át durcizott, annak sincs semmi értelme azon kívül h jó volt nézni :D

2012. júl. 21. 09:44
 15/16 ASOT ***** válasza:
áááhh Al Bundy után ő a 2. nagy arc :)
2012. júl. 21. 13:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Elfogadja magát és tudja, mit akar. Ilyen egy egészséges felnőtt.
2012. júl. 21. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!