Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ismertek olyan embert, aki...

Ismertek olyan embert, aki kitisztítja nekem a házam az ittragadt lélektől? Már tényleg nagyon félek! (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Elköltöztünk otthonról, ide, ahol most lakunk, és eléggé fura dolgok történnek. Az első nap teljes erőből kicsapódott az a szekrény, amit mi nem tudtunk kinyitni, mert be volt zárva. Ez még hagyján, és egy ideig nem is történ semmit. Aztán elkezdtem azt érezni, hogy valaki figyel. (plsuz, szinte minden éjjel azt álmodom, hogy valaki benéz az ablakomon) A billentyűzetemet is nyomogatja, és még suttog is, de nem tudom micsodát. Nagyon félek! Valaki tudna segíteni?
2013. dec. 22. 22:13
 1/7 anonim válasza:
2013. dec. 22. 22:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Az a szekrény Narniába vezet és Aslan rúgta be a túloldalról, nincs mitől félni.
2013. dec. 22. 22:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rendkívül értelmes válaszokat. :D Aslannal meg a másik titkostjárón át beszélgetünk, nem ezen.
2013. dec. 22. 23:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nekem bevált, ha azt mondom, hogy "megsemmisítenélek, ha egyáltalán léteznél", magamban. Most már ő fél tőlem. Vagyis félne, ha lenne. :)
2013. dec. 24. 03:33
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2013. dec. 24. 11:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Tűzoltósággal próbálkoztál már?
2014. jan. 7. 15:04
 7/7 anonim válasza:
Én tudom mire gondolsz, nálunk is volt billentyűzetnyomkodás,meg mászkálás a lépcső, edénypakolgatás esténként, rettentően félelmetes tud lenni... Fogalmam sincs,hogy mitől,de egyszer elmúlt...lehet neked is elfog.
2014. jan. 8. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!