Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy egy felettem...

Lehetséges, hogy egy felettem álló erő büntet, mert egy picit elvetettem a sulykot? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nem vagyok vallásos, nem hiszek a karmában, se a sorsban, szóval semmi hasonlóban.

Nem rég lettem túl egy nagy megpróbáltatáson (egyfajta vizsga), amire sokat készültem, ezért nem nagyon járogattam el sehova esténként. December közepe óta, főleg a téli szünetben viszont voltam pár bulin, és hát eléggé eleresztettem magam. A szilveszter különösen durva volt. ( Ha érdekel a pontosabb sztori nyugodtan írjatok privátot:) )

Egész decemberben náthás vagyok, de karácsony óta borzasztóan vagyok, csak sajnos nem vettem elég komolyan. Most két lehetőségem van, és a jobb eset a tüszős mandulagyulladás. A másik eset viszont elég komoly, kórházba is juttathat, másokat is megfertőzhet, és lehet ,hogy már meg is fertőztem vele másokat (sok a lappangási idő). Csak pár napon belül tudom meg, hogy mi a pontos bajom.(A rosszabbikat szintén privátba írnám le inkább, ha valakit érdekel.)

Már ezerszer megbántam a felelőtlen viselkedésemet (mert alulöltözve mászkáltam a hidegben, mert ész nélkül mindenki poharát használtam, stb). Visszacsinálnám, megbántam. Vezeklem.

Lehet, hogy ezt egy üzenet valamitől, amit én se értek? Elég szkeptikus vagyok, de ez elgondolkodtatott.

Előre is köszönöm a válaszokat.

17L

2014. jan. 4. 11:18
 1/6 Laylah ***** válasza:
100%

Semmi köze "feletted álló" hatalmakhoz. Bocsi, de hülye voltál, vállald a következményeit... :/ És jobbulást!

23/L

2014. jan. 4. 11:29
 2/6 A kérdező kommentje:
tudom, hülye voltam, így jártam.:)köszönöm:)
2014. jan. 4. 11:51
 3/6 anonim ***** válasza:
59%
Jól bebasztál aztán részegen a hidegben mászkáltál + összevissza kufircoltál. Hol van ebben a felsőbb hatalom???
2014. jan. 4. 12:59
 4/6 A kérdező kommentje:

a, nem "basztam" be. kicsit ittam, de nem azzal volt a gond

b, nem "kufircoltam" összevissza

ha le akarsz nézni, csak rajta, de ne látatlanban, hiányos infók alapján ítélj el :)

2014. jan. 4. 13:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Nincs, ilyen, hogy büntet. Amit te feletted álló erőnek gondolsz, és esetleg büntet, az a saját szellemed. Elhatározott sorssal születsz, és annak fejében élsz meg dolgokat, habár emberként nem tudsz erről.
2014. jan. 4. 15:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Amit leírtál, és ami történt veled, az nem a karma, vagy a sors hatalma. :) Ami történt, az a szabad akarat törvénye alapján történt meg veled, s csupán a következményeket kell ennek alapján viselned. (A szabad akarat fontos része a karmának, akár hiszel benne, akár nem)

Sajnos ez a törvény így működik minden embernél. Teszel valamit saját elhatározásodból, aminek vagy tisztában vagy a következményeivel, vagy nem, de mert a tudatlanság nem mentesít semmi alól, a többit is végig kell csinálnod.

Bármit is tettél, úgy látom, megbántad, és legközelebb megfontoltabb leszel. Tanultál valamit erre az életre, és ez nagyon fontos.

Akár hiszel a karmában, akár nem, (teljesen mindegy) ezt jó pontként fogják neked felírni.

A tanulságot levontad, remélem, a jobb eset áll fenn nálad. Gyógyulást kívánok, és kevésbé stresszes leckéket az élettől!

2014. jan. 6. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!