Miért van az, hogy panelházban a FELETTEM lévő lakásban lakók dohányfüstje érződik a konyhámban, fürdőfülkémben, vécémben?
Hibásan működik a ház szellőzőrendszere? Vagy ez "paneljellegzetesség"?
Az alattam levő lakásban egy idős özvegyasszony lakik, róla biztosan tudom, hogy nem dohányzik és dohányzó vendégei sincsenek soha.
Mert közös a szellőző,a légnyomás meg lefelé is hozhatja .
Panel betegség .
Azért mert valszeg minimum 2 szellőzöd van, és az ablakaid meg túl jól zárnak (Mű.Ablakok?)
Na már most !
Ha a 2 szellőzőből az egyik erősebb...(VAGY áll az egyik),akkor kitudja húzni a bűzt az egyik szellőző a másiknak a járatából,/hiszen tökéletesen tömítettek az ablakaid/ és a léghúzás" innen történik meg, te meg érzed a bűzt a lakásodban.
Teszteld le úgy,hogy 1 wc papir lapot oda lógatsz a szellőzőkhöz és láthatóvá válik a huzat iránya !
1 szer úgy próbáld hogy zárva vannak az ablakok,egyszer meg úgy hogy nyitva !
Meg fog fordulni a huzat az egyik szellőzőnél.
Rakj be a szellőző nyílásba olyan elszívó motort aminek a rostéllyal /redőny/ rendelkezik. Azaz alap állásban zárva van,induláskor /működés / kinyitja. Önműködő,és tuti nem fog jönni semmi szag,és levegő be a lakásodba !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!