Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mivel jön le a kezemről a...

Mivel jön le a kezemről a gépolaj, ha szappan nem szedi le?

Figyelt kérdés

Biciklilánc leesett, még gumikesztyűt is húztam, de lyukas volt már, és ugyanúgy tiszta olajos lett a kezem, mintha nem is vettem volna föl kesztyűt, ráadásul ma még randizni is megyek, nem tudom, mennyire szexi a fekete foltos, munkás kéz, pláne úgy, hogy nő vagyok... (tudom, a munkás osztály képviselőinél szexi lehet, de tán nem mindenkit vonz...)

Gyorsan, mert lassan indulnom kell a vakrandira, izgi! :D

tegnap 16:56
 1/10 A kérdező kommentje:
Ráadásul már egy csomószor előfordult velem, ezért is van a szerviztáskámban mindig gumikesztyű, és tudom, hogy lekopik majd, de most mihamarabb megszabadulnék tőle, nehogy már ezért ne kelljek a hercegjelöltemnek esetleg...
tegnap 16:58
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Próbáld mosogatószerrel, hátha segít.
tegnap 17:04
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Hígítóval szoktam lemosni.
tegnap 17:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mosogatószer és körömkefe.

A zöld ultra paszta az igazi

tegnap 17:29
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
PR88 és annak a munkavédelmi változatai , hideg zsíroldó mosogatószer és alkoholos lemosó . Aztán zsíros kézápoló .Szereléshez posztókesztyű jó .
tegnap 17:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ultraderm
tegnap 17:56
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

Én tartok a gumikesztyű mellett kis csomag sminklemosó kendőt ilyen esetekre. A nagyját leviszi, otthon aztán lesikálom alaposan körömkefével és szappannal.

És egy jó tanács: A bicikli láncnak nem kell tocsognia az olajban, ha megkented, párszor átforgatod, állni hagyod és utána egy ronggyal többször végighúzod a láncot addig, amíg fekete.

tegnap 18:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Azóta már nyilván megtörtént a randi, de később még hasznos lehet az információ: benzinnel. Lehet kapni festékboltban benzint egyliteres műanyag palackban festékfolt tisztítására.
tegnap 22:36
 9/10 anonim ***** válasza:
#8 Gondolom 3x olyan drágán mint a kúton...
tegnap 22:40
 10/10 anonim ***** válasza:

9-re:

a) Egy liternél ez nem oszt, nem szoroz és egy liter hónapokig elég;

b) nem háromszor annyiba, talán másfél-kétszer annyiba kerül, de

c) nem ugyanaz a kettő. A motorbenzinben vagy százféle (!) adalék van, és csöppet sem olyan tiszta, mint a folttisztító benzin. A folttisztító benzint akár kárpitos bútorra is használhatod - a motorbenzinnél ettől óva intenélek!

tegnap 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!