Mivel jön le a kezemről a gépolaj, ha szappan nem szedi le?
Biciklilánc leesett, még gumikesztyűt is húztam, de lyukas volt már, és ugyanúgy tiszta olajos lett a kezem, mintha nem is vettem volna föl kesztyűt, ráadásul ma még randizni is megyek, nem tudom, mennyire szexi a fekete foltos, munkás kéz, pláne úgy, hogy nő vagyok... (tudom, a munkás osztály képviselőinél szexi lehet, de tán nem mindenkit vonz...)
Gyorsan, mert lassan indulnom kell a vakrandira, izgi! :D
Mosogatószer és körömkefe.
A zöld ultra paszta az igazi
Én tartok a gumikesztyű mellett kis csomag sminklemosó kendőt ilyen esetekre. A nagyját leviszi, otthon aztán lesikálom alaposan körömkefével és szappannal.
És egy jó tanács: A bicikli láncnak nem kell tocsognia az olajban, ha megkented, párszor átforgatod, állni hagyod és utána egy ronggyal többször végighúzod a láncot addig, amíg fekete.
9-re:
a) Egy liternél ez nem oszt, nem szoroz és egy liter hónapokig elég;
b) nem háromszor annyiba, talán másfél-kétszer annyiba kerül, de
c) nem ugyanaz a kettő. A motorbenzinben vagy százféle (!) adalék van, és csöppet sem olyan tiszta, mint a folttisztító benzin. A folttisztító benzint akár kárpitos bútorra is használhatod - a motorbenzinnél ettől óva intenélek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!