Szappanmaradékokból új szappan?
Sok szappanmaradék gyülik össze nálunk és a szappantartó-rendszerünk miatt a "rásímogatós" módszer nem müködik. (Erröl nem akarok vitatkozni, sokszor próbáltuk, nem megy, kéred mindenkit, ezzel nem foglalkozzon, mert csak elviszi a témát rossz irányba)
Szeretnék valamilyen módszerrel használható méretü szappanokat készíteni belölük, és adott esetben valamivel illatosítani is, hoyg kellemes legyen használni.
Ha valakinek van használható, bevált módszere, kérem, ossza meg velem, elöre is köszönöm.
EZ müködik? Régebben próbáltam, de nem maradt egyben, mit csinálhattam rosszul?
De azért megint ki fogom próbálni, köszi!
Szerintem sok volt a viz, de vizet se muszaj tenni bele amugy. Csak egy lottyintesnyi eleg a forro vizbol. En multkor 3-4 szappan veget reszeltem igy meg, es visszaontottem utana a trutyit egy muanyag talba. Nagy mennyiseggel nem probalkoztam.
De igazabol a kivancsisag hajtott, nem a kenyszer. Nekem mukodott.
Köszi, akkor megpróbálom.
Tulajdonképpen nekem sem lenne muszáj, csak ott vannak a maradékok és nem szivesen dobnám ki.
Illatosítottad valamivel, vagy csak úgy, ahogy volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!