A szappan eldugítja a csapot?
Két fajta szappant próbáltam ki eddig. És az egyik (az olcsóbb fajta) olyan mintha lerakódást okozna a csapban és emiatt lassabban folyik le a víz.
Kitisztítotam a lefolyót egy Mr Muscle-lel, de nem tudom, hogy a szappan hibája-e vagy mi.
Előfordulhat ilyen?
Érdemes a hagyományos szappan helyett pl folyékony szappanra váltani?
Gyakran szétszerelem a fürdőbe a szifont, szoktam látni szappan darabkákat de szerintem inkább a fogkrém, ami miatt szét kell szednem.
Felesleges ezeket a vackokat beleönteni mert csak tömítést marja szét. Jobban jársz ha csak simán szétszeded a szifont, kiöblíted egy vödörbe és vissza teszed. A lefolyócső nem fog eldugulni ennyitől ha normálisan van megcsinálva.
Mennyire bonyolult egy ilyet megcsinálni?
Nagyon anti-talent vagyok az ilyen szerelésekhez, bocsi.
Ha szifon van alul, az felfogja a szennyeződést. Egyszerűen le kell tekerni. Ha régi, nem volt leszedve, akkor tisztogatni kell, mert ereszthet visszarakástól.
Ha U alaku bűzelzáró van, azon átmegy minden.
Nem jellemző, hogy szappantól, pláne gyorsan dugulna a lefolyó. Mindegy milyent használsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!