Szerintetek kik lakhatnak felettűnk? Bövebben lent.
Figyelt kérdés
Èrdekes dolgot vettem èszre. Az eddig ûres fölöttûnk lèvô lakàsbol hangok jönnek. Cipö kopogàs, beszèd, mosogèp. Eddig semmi furcsa. Csakhogy a redöny èjjel nappal leeresztve, uj embereket sem làtunk. Csak a hangok. Szerintetek kik lehetnek? Nem unatkozo tini vagyok, hanem egy 25èves kivàncsi nö.2014. jan. 7. 14:51
1/19 anonim válasza:
vámpírok vagy a láthatatlan ember
2/19 James T. Kirk válasza:
Egyszerű! Kopogj be hozzájuk és kérdezd meg!
3/19 A kérdező kommentje:
A vàmpirokra èn is gondoltam. :) kopogàsra, csöngetèsre nem reagàlnak. Ja, nem csak èn hallom a hangokat.
2014. jan. 7. 15:09
4/19 anonim válasza:
Olyan emberek akiknek elegük van az olyan kíváncsiskodókból mint te?
5/19 anonim válasza:
25 éves nő és vámpírra gondolsz? Ok.
6/19 anonim válasza:
TESZT mindent elhisztek?
Üdv, Moyses xD
7/19 Passiflora válasza:
Egészen biztos vagy benne, hogy a felettetek levő lakásból származnak a zajok?
A mi társasházunkban előfordult már olyan, hogy valaki a felette levő lakásból hallott hangokat, és csak akkor jött rá, hogy igazából a szomszéd lakásból származik, amikor a felső lakók elutaztak nyaralni, de a zajok nem szűntek meg. :-)
Még az jutott eszembe, hogy valaki esetleg mesterséges megvilágításnál vadkendert termeszt ott, de ahhoz meg nem kell a mosógépet beindítani. De nyilván csak viccnek szántam!
Napközben is hallod a zajokat, vagy csak estefele? Attól, hogy esetleg egyszer-kétszer nem nyitottak ajtót, még könnyen lehet, hogy lakik ott valaki.
8/19 A kérdező kommentje:
A vàmpirt viccnek szàntam :) egèsz nap van zaj, megszakitàsokkal. Ès nem hûlyèskedek, tuti hogy onnan jön. Multkor este tizkor hallottuk mintha 3an 4en beszèlgetnènek. Nem nyitnak ajtot. Senkinek.
2014. jan. 7. 15:30
9/19 anonim válasza:
Valaki, aki nem enged be senkit és nem szereti a fényt, van ilyen.
10/19 anonim válasza:
Ja. Annak idején egyetemistaként kivettünk egy garzont páran. Nem azt mondom, hogy a világ legcsendesebb lényei voltunk, de annyira azért nem voltunk rosszak. Este 10 után mindig ügyeltünk, hogy ne zavarjuk a lakók nyugalmát (a koleszban buliztunk :)Akkor még lehetett, nem volt beléptető kártya!)Mégis feljelentettek minket, hogy gitározunk, énekelünk és éjszaka mosógéppel mosunk. Megkérdeztem a tulajt, amikor jött ezt közölni velünk, hogy bocsi, de hol lát itt mosógépet? Az ugyanis nem volt a lakásban. Persze kirakott minket, de a zajok nem szűntek meg... Kiderült, hogy nem is mi voltunk, csak ránk fogták, mert látták, hogy gitárral mászkálunk (volt egy amatőr zenekarunk.)Meg még az is szúrhatta a szemüket, hogy "vegyes csoport" voltunk, fiúk, lányok vegyesen egy garzonban, és nem a "megfelelő arányban." Elkalandoztam, szóval tényleg lehet, hogy nem onnan jönnek a hangok, csak úgy hallatszik. Ha viszont biztos vagy benne, akkor kopogj be, amikor hallod a hangokat. Az egy dolog, hogy nem nyitnak ajtót, de valahogy máshogy nem reagálnak? Pl. abbahagyják a beszédet, kopogást, stb.? Este fény nem szűrődik ki onnan? (Az esetleg a redőnyön keresztül is látszana.) Közös képviselő sem tud róluk semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!