Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek kik lakhatnak...

Szerintetek kik lakhatnak felettűnk? Bövebben lent.

Figyelt kérdés
Èrdekes dolgot vettem èszre. Az eddig ûres fölöttûnk lèvô lakàsbol hangok jönnek. Cipö kopogàs, beszèd, mosogèp. Eddig semmi furcsa. Csakhogy a redöny èjjel nappal leeresztve, uj embereket sem làtunk. Csak a hangok. Szerintetek kik lehetnek? Nem unatkozo tini vagyok, hanem egy 25èves kivàncsi nö.
2014. jan. 7. 14:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
vámpírok vagy a láthatatlan ember
2014. jan. 7. 14:58
 2/19 James T. Kirk ***** válasza:
Egyszerű! Kopogj be hozzájuk és kérdezd meg!
2014. jan. 7. 15:00
 3/19 A kérdező kommentje:
A vàmpirokra èn is gondoltam. :) kopogàsra, csöngetèsre nem reagàlnak. Ja, nem csak èn hallom a hangokat.
2014. jan. 7. 15:09
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Olyan emberek akiknek elegük van az olyan kíváncsiskodókból mint te?
2014. jan. 7. 15:17
 5/19 anonim ***** válasza:
25 éves nő és vámpírra gondolsz? Ok.
2014. jan. 7. 15:19
 6/19 anonim ***** válasza:

TESZT mindent elhisztek?

Üdv, Moyses xD

2014. jan. 7. 15:22
 7/19 Passiflora ***** válasza:
71%

Egészen biztos vagy benne, hogy a felettetek levő lakásból származnak a zajok?

A mi társasházunkban előfordult már olyan, hogy valaki a felette levő lakásból hallott hangokat, és csak akkor jött rá, hogy igazából a szomszéd lakásból származik, amikor a felső lakók elutaztak nyaralni, de a zajok nem szűntek meg. :-)

Még az jutott eszembe, hogy valaki esetleg mesterséges megvilágításnál vadkendert termeszt ott, de ahhoz meg nem kell a mosógépet beindítani. De nyilván csak viccnek szántam!

Napközben is hallod a zajokat, vagy csak estefele? Attól, hogy esetleg egyszer-kétszer nem nyitottak ajtót, még könnyen lehet, hogy lakik ott valaki.

2014. jan. 7. 15:24
 8/19 A kérdező kommentje:
A vàmpirt viccnek szàntam :) egèsz nap van zaj, megszakitàsokkal. Ès nem hûlyèskedek, tuti hogy onnan jön. Multkor este tizkor hallottuk mintha 3an 4en beszèlgetnènek. Nem nyitnak ajtot. Senkinek.
2014. jan. 7. 15:30
 9/19 anonim ***** válasza:
Valaki, aki nem enged be senkit és nem szereti a fényt, van ilyen.
2014. jan. 7. 15:32
 10/19 anonim ***** válasza:
Ja. Annak idején egyetemistaként kivettünk egy garzont páran. Nem azt mondom, hogy a világ legcsendesebb lényei voltunk, de annyira azért nem voltunk rosszak. Este 10 után mindig ügyeltünk, hogy ne zavarjuk a lakók nyugalmát (a koleszban buliztunk :)Akkor még lehetett, nem volt beléptető kártya!)Mégis feljelentettek minket, hogy gitározunk, énekelünk és éjszaka mosógéppel mosunk. Megkérdeztem a tulajt, amikor jött ezt közölni velünk, hogy bocsi, de hol lát itt mosógépet? Az ugyanis nem volt a lakásban. Persze kirakott minket, de a zajok nem szűntek meg... Kiderült, hogy nem is mi voltunk, csak ránk fogták, mert látták, hogy gitárral mászkálunk (volt egy amatőr zenekarunk.)Meg még az is szúrhatta a szemüket, hogy "vegyes csoport" voltunk, fiúk, lányok vegyesen egy garzonban, és nem a "megfelelő arányban." Elkalandoztam, szóval tényleg lehet, hogy nem onnan jönnek a hangok, csak úgy hallatszik. Ha viszont biztos vagy benne, akkor kopogj be, amikor hallod a hangokat. Az egy dolog, hogy nem nyitnak ajtót, de valahogy máshogy nem reagálnak? Pl. abbahagyják a beszédet, kopogást, stb.? Este fény nem szűrődik ki onnan? (Az esetleg a redőnyön keresztül is látszana.) Közös képviselő sem tud róluk semmit?
2014. jan. 7. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!