Mitől lehet ez? (bővebben lent)
Lehet, hogy hülyeségnek fog tűnni amit leírok, szerintem is az, de ma elgondolkodtam.
Ha megyek valami idegen helyre nagyon gyakran (szinte mindig) előfordul, hogy tönkre mennek az elektromos gépek, vagy bennük valami, pedig nem csinálok semmit. Ilyesmit láttam a Rejtélyek kalandorai egyik részében is régen.
Az utcán szinte minden este ha megyek 1-2 lámpa lekapcsol pont amikor alá érek, de legtöbbször csak akkor amikor egyedül vagyok és nincs körülöttem ismeretlen ember se nagyon, max 1-2 messzebb (lehet máskor is van, csak akkor ha társasággal vagyok nem nagyon figyelem).
De nem is ez ami megdöbbentett, hanem ma amikor mentem be megcsináltatni az Uniós egészségügyi kártyámat leállt a számítógépben valami rendszerük, egyszerűen nem töltött be. Mondták hogy elnézést, sose volt ilyen, jöjjek vissza később. Elmentem hát a Vodafone-ba, mert elhagytam a telefonom és hogy lehet e az a régi számom ami volt, a srác elkezdett nézelődni ezügyben a gépén, de az is leállt, szintén nem tudott csinálni vele semmit.. És ez csak 2 eset a számtalanból, ami történt már.. És ezek jelentős része (kb 20ból 1) nem közvetlenül rokonoknál történik, hanem ha valami intéznivalóm van akkor.
Először véletlennek gondoltam, de ennyiszer? Lehetséges, hogy valami különleges energiamező segítségével, ha tudat alatt szorongás van bennem vagy valami akkor blokkolom az ilyen rendszereket? Ha elmegyek általában megjavulnak.
Köszönöm azoknak akik mégis végigolvasták:)
Nekem főként ha ideges vagyok akkor jönnek elő az ilyenek, vagy talán szorongok tudat alatt egyes helyzetekben.
Nem tudnád belinkelni azt a másik hasonló kérdést? Hátha többet tudnék meg erről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!