Lehetséges-e az időutazás?
Figyelt kérdés
Az időben visszafelé utazás állítóg paradoxonokhoz vezethet más elméletek szerint, ha visszafelé menénk a múltba egy párhuzamos világba érkeznénk, ami ugyanolyan mint a Mi valoságunk csak teljesen függetlenül attól. De, ha előre mennék az időben az állítások szerint a múltat nem lehet megváltoztatni. De mi a helyezett a jövővel?2014. jan. 3. 09:45
41/43 anonim válasza:
Kedves előző. Azt állítod, hogy idő nincs, utána pedig leírod, hogyan mérhetjük az időt. Ha azt mondod, idő nincs, akkor bizonyára azt is állítod, hogy tér sincs. A probléma gyökere ott van, hogy ezeket megfogható fizikai objektumokként képzeled el, és nem dimenziókként. Kérlek, definiáld akkor azt az időt, aminek a létezését tagadod. Pontos definíció hiánya esetén ugyanis nem tagadhatnád.
42/43 anonim válasza:
Elméletileg lehetséges! Láttam egy műsort ami jó érveléssel is állt elő de az ember számára valószínüleg kivitelezhetetlen a veszély miatt! Elméletileg csak a jövőbe lehet utazni, ha olyan helyre mész ahol nem hat rád az idő és a gravitáció törvényei! Ha a jövőbe utazol neked nagyon rövid időnek tűnik miközben a földön 100 év is eltelhet te nem öregszel, mert nem hat rád az idő! Vissza menni azonban nem tudsz.
43/43 anonim válasza:
Én is kérdezősködtem múltkor: http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!