Mit gondolsz az ide írogató hívőkről, szkeptikusokról és trollokról?
Mindenki (a trollok kivételével) kulturáltan fogalmazza meg a véleményét és ne süllyedjünk bele a személyeskedésekbe . Tudom, hogy régebben voltak hasonló kérdések, de azóta szinte teljesen kicserélődött a három tábor és érdekelne a mostaniak hogyan vélekednek egymásról :-)
Hívők : GeorgeAdamski, Súr, Haggard, Annácska/O. Mária, Spiclike (benne nem vagyok biztos hogy az), Missy_Key
Trollok : jigsaw, az Igazmondó, pali45, "ez melyik faj volt" ismeretlen kérdező, Információ kapitány
Szeptikusok : Möbiusz szalag, Sceptic, Grielean, BlackSword, Szecsői Tibor
Sry ha valakit kihagytam :-)
Nem a vallásossággal egyenlő az ezotéria. Én sem vagyok vallásos.
Viszont, a hit sokat jelent, nem keresztény szempontból mondom.
A tv-s jósok, meg ilyenek, valóban csalók, azzal egyetértek.
Akvyr
Kutatnak, fejlesztenek, viszik a világot a pusztulásba. A levegő szennyezett, a víz mérgezett, az erdőket kivágják, bombákat gyártanak, lassan elpusztítják a Földet.
Szerintem itt a nagyobbik rész önmaga fényezése miatt van itt. A legszomorúbb módja ez a pozitív visszaigazolásért kuncsorgásnak, és a "mindketten jófejek vagyunk azért" helyzet megállapításának. Megannyi modoros körmondattal körbefont paranormal és wikipedia ctrl+c --> ctrl+v adag áll rendelkezésünkre, hogy azonnal kielégíthessük a önelégültség mirigyünket.
Fura, hogy trollnak csak azokat nézitek, akik cáfolnak. Pl ott van a " ti mit gondoltok erről, megállapították, már köztudott, ahogyan közismert" Srác, az olcsó youtube tutorial videoival, meg a paranormal linkjeivel. Állandóan az ezót promózza, de olyan éktelen baromságok és helyesírási hibák garmadájával. Nyilvánvaló szándéka másokat idegíteni.
De sok ilyen van.
Engem kivéve, mert én tényleg izomdurvamegaarc vagyok!
legyőzlek én vok trónkövetelő jigsaw http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__toplista a Szerelem, szex toplistán
3105-ik helyezett vagyok te hányadik helyezett vagy AzIgazmondó ? :D
Gec tényleg van ilyen lista és 9-ik vagyok. XDXDXDXD ez gáz!
Ez most mi mit jelent van értelme? Be lehet váltani valami bónusz jogosultságra pl egy hétig nem rúghatnak ki, vagy ilyesmi?
#3-asnak:
"Nekem meg az a véleményem, hogy a racionális embereknek keresztes hadjáratot kell folyatni a hülyeség, és a hülyítés ellen"
Nem hiszem, hogy itt bárkit is megtérítenél. Azért mert egy vadidegen névtelen beírja az illetőnek, hogy mittomén " nincsenek szellemek", szerinted azt akkor majd mindenki elkönyveli magában és azt mondja "huh igaza van, többé nem hiszem el!". Nem gondolod? Sőt, még szerintem akkor sem ha bőven kifejted azt amit szeretnél.
Én sose éreztem késztetést, hogy egy szkeptikust is megtérítsek, mert magasról teszek rá hogy ki miben hisz, milyen vallású, milyen oldalt képvisel stb.
#25-ös
"Fura, hogy trollnak csak azokat nézitek, akik cáfolnak"
A trollokat nem azokat hívjuk, akik kihelyesbítik vagy értelmesen elmondják a véleményüket az adott kérdésre. A trollok azok, akik értelmesen nem tudnak megnyilvánulni és csak szétbarmolják az egész kérdést és kategóriát.
Aki állandóan csak a paranormalt linkeli egyszerűen lerí hogy troll és se nem szkeptikus, se nem hívő, csak szórakozni jár ide. Ilyenkor az a baj, hogy egyesek azt hiszik a "hívőkkel" van egy kategóriába...Pedig nekik is feltűnhetne, hogy nem.
jigsaw v2.0 szerintem egyáltalán nem vagy vicces. Egy írásodat sem tudtam komolyan venni vagy megmosolyogni. De szerintem nem csak én vagyok így vele. Pedig értem én a poénokat és szeretem a vicceket. A kommented felét vagy nem lehet elolvasni mert értelme sincs vagy 20 XD-ből áll. Talán a 15 éveseknek ez még vicces.
Haggard csak kérdést tesz fel, de sose láttam vitatkozni.
Súr..előbb tudom értelmezni a hieroglif írást, mint az övét :D De nem tudtam eldönteni, hogy komolyan így ír-e vagy csak trollkodik.
Szkeptikusok közül értelmes Möbiusz szalag és nem szokott lenézően írni, hanem értelmesen kifejezi magát. De mostanában nem láttam kommentelni. BlackSwordot már rég láttam lehet már fent sincs.
Annácska/O. Mária-val még most sem randiztam :(((
Egyébként nem jó ez a "hívő" szó. Mert míg a szkeptikusok mindenben kételkednek, addig a hívők viszont nem mindenben hisznek. Azonban a szkeptik egy kategóriába sorolja az ufóhívőt a telejósdás emberekkel, ami elég nagy gond.
Én személy szerint a következőkre vagyok nyílt és esélyt adok a létezésükre: UFO, kriptozoológia lények egy része, különleges képességek, szellem jelenség, letűnt előző ismeretlen civilizációk
Amikben nem hiszek: álomfejtés, fehg-shui, jóslás, a "Titok", chemtrail, horoszkóp, asztrológia
Így hirtelen ezek jutottak eszembe.
Üdv, George Adamski
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!