Mit gondolsz az ide írogató hívőkről, szkeptikusokról és trollokról?
Mindenki (a trollok kivételével) kulturáltan fogalmazza meg a véleményét és ne süllyedjünk bele a személyeskedésekbe . Tudom, hogy régebben voltak hasonló kérdések, de azóta szinte teljesen kicserélődött a három tábor és érdekelne a mostaniak hogyan vélekednek egymásról :-)
Hívők : GeorgeAdamski, Súr, Haggard, Annácska/O. Mária, Spiclike (benne nem vagyok biztos hogy az), Missy_Key
Trollok : jigsaw, az Igazmondó, pali45, "ez melyik faj volt" ismeretlen kérdező, Információ kapitány
Szeptikusok : Möbiusz szalag, Sceptic, Grielean, BlackSword, Szecsői Tibor
Sry ha valakit kihagytam :-)
Mindhárom csoportra szükség van, mert ezen csoportok diskurzusai mizgatják a témakört. Én igazából mindháromba besorolható vagyok. Egyes dolgokban hiszek (pl. földönkívüliek), más dolgokkal szemben szkeptikus vagyok (jóslás, asztrológia, meg hasonlók) és alapjában véve egy nagy troll vagyok.
Jigsaw minek akarsz ennyire első lenni? Én nyáron majd egy hónapig voltam az itt, de igazából semmi jelentősége nincs. És tényleg óvatosabban irogass, mert a modik nagyon rá tudnak szállni az ilyen felhasználókra.
Amúgy az új trollok nyomába se érnek a régieknek. Hisz ki tudná überelni ezernevű Verácskát, Veccő Veronikát (de ő is több néven ismert), 404-et (mégha nem is vokt troll, csak dilis), Traak nagymestert és még néhány igen fontos személyt.
David Williams - ufológus, kriptozoológus, loúlógus, Doctor Who szakértő és hivatásos troll
Nekem is hiányoznak már azok a régi szép idők. Veccő Veronikának még a Heverő Hercegnő nevű felhasználónevére emlékszem. A Waulberg Veronika másik ismertebb neve az Anorexiás Annunaki volt.
Az ezotéria humorvilágának virágkora 404 megjelenése, és a 2012 világvége előtti időszak volt. Reptoid, Loú, Veccő, 404, Guargumi, Horkoloid, Szürkék, Krixkraxi, Badacsonyi Görényember, Szilvásbuktoid, Uborkoid, Poloskoid, Intergalaktikus hűmicsodaizé..... Miért nem látom mostanában ezeket a kategóriában? Még a "Szeptikusok/Szkeptikusok! Erre Varrjatok gombot!"-féle kérdések is hiányoznak.
Anyám borogass egyesek még a viccet sem értik. (köszönöm a lepontozást az utolsó válaszom még kimaradt). még a végén én leszek a rossz. nem akarom überelni a bohócokat -.- nem érdekel hogy letiltanak. vannak trollok,szkeptikusok,hívők,sátánisták,pszichológusok én csak laza vagyok, nem tartozom semelyik kategóriaba. ha engem ocsárolnak, az sem érdekel az egyik fülemen be a másikon
meg ki Magányos farkas vagyok.
"Anyám borogass egyesek még a viccet sem értik"
De értjük, csak te NEM vagy vicces!
Amúgy sem chatre kéne használnod az oldalt.
Béla Őrangyal: kimaradt a híres nevezetes régi Reptoid Ezredes válaszai is, akiből volt annyi, hogy én láttam Reptoid Ezredes 5.-öt is! Felejthetetlen :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!